Archive for June, 2011:

Urmeaza al treilea Razboi Mondial ?

{ Posted on Jun 30 2011 by costel }
Tags : , , , ,
Categories : Articole
Trei crize majore par să fi fost provocate simultan, ca să reaşeze omenirea pe alte baze şi să introducă un nou concept de guvernare, după ce democraţia aşa cum a fost văzută până acum va da faliment. Este ...Read More »

Guvernul SUA vrea sa modifice “Gena Credintei” populatiei din Orientul Mijlociu !

{ Posted on Jun 29 2011 by costel }
In clipul urmator este prezentat un proiect de catre un cercetator nidentificat american catre Pentagon in vederea imunizarii genei care este responsabila de impulsurile religioase ale unui individ prin administrarea unui vaccin sau pe cale orala persoanelor ...Read More »

Luna ar putea părăsi orbita Pământului pentru a deveni o planetă independentă

{ Posted on Jun 29 2011 by costel }
Luna este satelitul Terrei, aceasta este situaţia cunoscută şi acceptată de toată lumea. Totuşi, un om de ştiinţă din Rusia susţine că există posibilitatea ca Luna să se desprindă din orbita Pământului pentru a ...Read More »

Orase Fantoma ? – Huanshan,China – 2011

{ Posted on Jun 29 2011 by costel }
Tags : , , ,
Categories : Articole
In orasul Huanshan din China a avut loc un eveniment deosebit de ciudat. Dealungul raului Xin’an au aparut din senin o metropola “fantoma” formata din mai multe cladiri de inaltime medie si mare (zgarie nori). Locuitorii orasului Huanshan, ...Read More »

Proiectul – Blue Beam – Intenţionează simularea venirii lui Iisus

{ Posted on Jun 28 2011 by costel }
“Vom avea un guvern mondial, fie că vă place, fie că nu. Singura întrebare este dacă el va fi creat prin cucerire sau prin consimţământ.” – Paul Warburg – membru al Consiliului pentru Relaţii Externe (CFR) declaraţie făcută în februarie ...Read More »

Teoria conspiratiei: 10 variante despre sfarsitul lui Osama bin Laden

{ Posted on Jun 27 2011 by costel }
Uciderea lui Osama bin Laden a provocat o explozie a teoriilor conspirationiste, in lipsa unor dovezi suficient de clare, care sa ateste decesul celui mai cautat terorist din lume. Cand Osama bin Laden a fost omorat, oficialii americani ...Read More »