Archive for September, 2011:

Cum va arata guvernanta economica a Statelor Unite ale Europei

{ Posted on Sep 30 2011 by costel }
Spre ce ne indreptam si pana unde va ajunge controlul Comisiei Europene? Va aduceti aminte ca presedintele Traian Basescu pleda, intru salvarea zonei euro, pe formarea Statelor Unite ale Europei, lucru ce ar insemna cedarea masiva din suveranitate. Un pas ...Read More »

REPTILIENII, o teorie nociva

{ Posted on Sep 29 2011 by costel }
Reptilienii sunt niste fiinte de origine extraterestra, aflate foarte jos pe scara evolutiei, care se afla si pe planeta noastra de mii de ani. Ei sunt descrisi ca fiind monstruosi, uneori avand solzi in loc de piele si avand un ...Read More »

Pregatiti-va pentru dezastru

{ Posted on Sep 29 2011 by costel }

Am scăpat oare de Cometa Elenin?

{ Posted on Sep 28 2011 by costel }
2011 devine, fără discuţie, anul fenomenelor astronomice foarte importante. Cometa Elenin (Comet c 2010 x1), descoperită de tanarul astronom rus Leonid Elenin, se va apropia ameninţător de Pămînt în această toamnă. La momentul descoperirii ei, cometa se afla la o distanţă ...Read More »

Google ne distruge memoria

{ Posted on Sep 27 2011 by costel }
Daca crezi ca memoria ti-a cazut in ultimii zece ani, s-ar putea sa nu fie din cauza imbatranirii. S-ar putea sa fie din cauza modului in care Google restructureaza modul in care arhiveaza creierul nostru. De ce sa te obosesti ...Read More »

Cât ne mai suportă Pământul?

{ Posted on Sep 26 2011 by costel }
Hrană, apă şi energie din ce în ce mai puţine pentru o populaţie din ce în ce mai mare. Aceasta este, de departe, cea mai mare provocare a omenirii. Cum o putem rezolva? De la 31 octombrie, vom fi şapte ...Read More »