Archive for October, 2011:

Piramida Deseurilor-Conspiratia Uzurii Morale Planificate

{ Posted on Oct 31 2011 by costel }

Datoria externa esti Tu! Sclavia si vanzarea de sclavi se practica si in ziua de azi – dar sub alta forma

{ Posted on Oct 30 2011 by costel }
Poate nu esti constient dar sclavia si vanzarea de sclavi se practica si in ziua de azi - dar sub alta forma. Read More »

Să facem totul GRATIS!

{ Posted on Oct 30 2011 by costel }
Free World Charter  este un document care propune o societate alternativă avansată care nu folosește bani, este liberă, echitabilă şi durabilă. Ea se bazează pe simţ, ştiinţă şi supravieţuire şi nu este nici politică, nici religioasă. O iniţiativă voluntară, Free World ...Read More »

Ghidul Noii Ordini Mondiale,GHIDUL DE PIATRA DIN GEORGIA (USA)

{ Posted on Oct 29 2011 by costel }
Pe una dintre cele mai inalte coline din regiunea Elbert, statul Georgia (USA), sta un imens monument din granit. Pe cele patru placi uriase de piatra care sustin piesa de varf se afla inscriptionat in opt limbi diferite 10 ghiduri, ...Read More »

ETHOS – Refuzul manipulării colective

{ Posted on Oct 29 2011 by costel }
Apatia noastră şi lipsa de coeziune, sunt sigurele obstacole în calea unei evoluţii pozitive şi a dezmembrării definitive a lanţurilor unei sclavii ce durează de milenii, cosmetizată, în timp, sub tot felul de denumiri de sisteme sociale, ultimul, aşa-zisa “democraţie”, ...Read More »

Fructele şi legumele ajung perfecte cu injecţii şi radiaţii

{ Posted on Oct 28 2011 by costel }
Multe fructe şi legume sunt impregnate cu pesticide, fertilizate în exces, injectate ca să se coacă rapid sau iradiate ca să reziste mult. Merele, strugurii şi roşiile sunt cele mai “otrăvite”. Medicii nu obosesc să recomande fructe şi legume. Un sfat ...Read More »