Archive for November, 2011:

A MURIT Charles Walton, parintele tehnologiei RFID

{ Posted on Nov 30 2011 by costel }
Iata ce aflam din articolul Charles Walton, father of RFID technology, dies at 89: Astăzi vă aducem veşti triste: Charles Walton, pionierul tehnologiei RFID (identificarea prin radio frecvenţă), a decedat la 89 de ani. Antreprenorul ce a fost educat la Cornell ...Read More »

PLANUL de care lumea începe să vorbeasca: Sa ne lasam pe mana lui George Soros

{ Posted on Nov 29 2011 by costel }
Seeking Alpha este unul dintre cele mai cunoscute site-uri specializate pe finanțe care există la ora actuală și unul dintre puținele recomandate de Roubini. Printr-un articol intitulat “Planul lui Soros de a redresa Europa este soluția corectă”, Seeking Alpha deschide ...Read More »

Iranul s-a pregatit deja de razboi

{ Posted on Nov 28 2011 by costel }
Generalul iranian Amir Ali Hajizadeh, comandantul Fortelor aeriene ale Gardienilor Revolutiei (armata ideologica a regimului de la Teheran) a anuntat cum va reactiona tara sa, in cazul in care Iranul va fi amenintat de o interventie militara straina. “Daca suntem amenintati, ...Read More »

Efectele “Codex Alimentarius”: 2 milioane morţi in SUA începând cu anul 2008

{ Posted on Nov 27 2011 by costel }
Raportul afirma ca in SUA au fost consemnat un numar de 2.000.000 de morti misterioase incepand cu anul 2008, si ca aceste morti sunt foarte probabil conectate cu boli provenite din niste incrucisari ale semintelor modificate genetic. Conform acestor rapoarte, misterioasa ...Read More »

Descoperiri uluitoare despre adevăratele cauze ale CANCERULUI. Corpul se vindecă singur, dacă bolnavul înţelege CAUZA BOLII

{ Posted on Nov 26 2011 by costel }
- Doctorul german Ryke HAMER (foto) a tratat cu succes peste 31.000 de pacienti doar stand de vorba cu ei.  Nu facea nimic magic, in afara faptului ca le explica logic si rational despre stransa legatura dintre starea mentala si ...Read More »

Socant! Ce contin cerealele pe care le mananci la micul dejun

{ Posted on Nov 25 2011 by costel }
Un experiment realizat de americani a scos la iveala un lucru ingrijorator, care ar trebui sa ne puna pe ganduri inainte de a ne cumpara fulgi de porumb si de a-i servi la micul dejun. Americanii au luat o punga de ...Read More »