Archive for December, 2011:

Siberia va deveni un nou Stat al Uniunii Americane?!

{ Posted on Dec 30 2011 by costel }
Categories : Articole
Ideea separării Siberiei de Rusia şi anexarea teritoriului său la Statele Unite ale Americii îi captivează pe separatiştii siberieni de ceva timp, şi, în mod surprinzător sau nu, aceştia au găsit sprijin şi dincolo de ocean, potrivit Pravda.ru. Chiar dacă deocamdată ...Read More »

Un mare oras american si-a pierdut suveranitatea. Se va instala un fel de dictatura

{ Posted on Dec 29 2011 by costel }
Detroit, cel mai mare al 18-lea oraş din Statele Unite ale Americii este îngropat în datorii. Pentru a ieşi din criză, afacerile comunităţii vor fi conduse de un manager care va avea puteri depline. La nivel micro, situaţia din ...Read More »

Flota a cincea americana avertizeaza ca nu va permite inchiderea Stramtorii Ormuz

{ Posted on Dec 28 2011 by costel }
Flota a cincea americană a anunțat că nu va permite nicio perturbare a traficului maritim din Strâmtoarea Ormuz, după ce Iranul avertizase cu o zi în urmă că ar putea închide această rută strategică în caz de sancţiuni împotriva exporturilor ...Read More »

Perspectivele anului 2012

{ Posted on Dec 28 2011 by costel }
Tags :
Categories : Articole
Apropierea sfârşitului de an este un prilej perfect pentru a face o analiză a factorilor care vor influenţa decisiv anul care vine. Criza economică glo­bală ne îndeamnă să ne concentrăm asupra factorilor macroeconomici şi asupra evoluţiei pro­blemelor legate de datoriile ...Read More »

Si totusi, exista un PLAN!

{ Posted on Dec 28 2011 by costel }
Tags : , , ,
Categories : Articole
Planul se referă la extinderea dominației financiare și subordonarea statelor naționale. Practic, lumea financiară e în război cu lumea politică. Într-o anumită zonă, ele se suprapun, în altele, nu. Modul de aplicare a planului este foarte simplu: se fabrică o ...Read More »

Saxo Bank: Cele mai socante 10 predictii pentru 2012

{ Posted on Dec 28 2011 by costel }
Australia va intra in recesiune, 50 de banci centrale ar putea fi nationalizate in Europa, iar actiunile Apple vor scadea cu 50% fata de valoarea de varf a anului 2011. Acestea sunt doar cateva dintre predictiile socante ale Saxo Bank ...Read More »