Archive for February, 2012:

PLATILE ELECTRONICE P2P INTRE OAMENI cu VISA-666 si VODAFONE

{ Posted on Feb 29 2012 by costel }
Comments Off on PLATILE ELECTRONICE P2P INTRE OAMENI cu VISA-666 si VODAFONE
Companiile Vodafone si Visa au anuntat incheierea unui parteneriat la nivel mondial prin care vor oferi consumatorilor posibiltatea de a plati pentru bunuri si servicii cu telefonul mobil (contactless) in loc de numerar. Acestea vor colabora pentru a dezvolta conceptul sub ...Read More »

DEMASCAREA MASONERIEI ROMANESTI ! NUMELE MASONILOR CARE CONTROLEAZA INTRAGA TARA !

{ Posted on Feb 26 2012 by costel }
Sa vorbim despre masoneria din Romania pentru a intelege tot romanul DE CE exista atata suferinta si deznadejde in tara aceasta.Sa vorbim de masoneria din ROMANIA pentru a intelege unde este BOALA si sursa putregaiului care a invadat acest popor. Sa ...Read More »

Proiectul pentru protecţia datelor personale pe Internet SUA

{ Posted on Feb 25 2012 by costel }
Guvernul american a dezvăluit un proiect de protecţie a datelor personale pe internet, anunţând că a obţinut acordul giganţilor din acest sector de a respecta anonimatul utilizatorilor de net. De la 1 martie, Google va schimba politica de securitate a utilizatorilor ...Read More »

Noua Ordine Mondiala-Declaratii directe

{ Posted on Feb 24 2012 by costel }

Se pregateste un tratat mai periculos decat ACTA,ITU putere fara precedent asupra internetului

{ Posted on Feb 23 2012 by costel }
Pe 27 februarie, la Geneva, vor începe mai multe negocieri care pot avea ca rezultat un nou tratat internaţional, în urma căruia Organizaţia Naţiunilor Unite ar putea dobândi o putere fără precedent asupra internetului, scrie Wall Street Journal. Un număr mare ...Read More »

LUMEA FARA CANCER – VITAMINA B17 !!

{ Posted on Feb 22 2012 by costel }
Tags : ,
Categories : Articole
Vitamina B17 – previne și tratează cancerul! Pancreasului i se atribuie funcţia de a ţine în frâu procesul necontrolat de înmulţire a celulelor în corpul uman, adică cancerul. Ce se întâmplă atunci când pancreasul nu funcţionează normal și nu poate ...Read More »