Archive for March, 2012:

Primul semn ca Parlamentul European va respinge ACTA

{ Posted on Mar 29 2012 by costel }
Eurodeputatii care se opun ACTA au afirmat marti ca au obtinut o victorie refuzand ca votul Parlamentului European, foarte critic la adresa acordului, sa fie intarziat de o sesizare a Curtii Europenede Justitie. Cu 21 de voturi pentru, cinci impotriva si ...Read More »

Imperialismul pietelor europene

{ Posted on Mar 27 2012 by costel }
Fie ca ne place sau nu lumea se micsoreaza. Se spune ca tehnologia a micsorat distantele intre tari si intre oameni dar un mai mare impact l-a avut economia si in speta pietele economice internationale. Pietele au creat un motiv ...Read More »

Americanii au simulat un eventual atac israelian asupra Iranului. Ce au aflat i-a înspăimântat

{ Posted on Mar 22 2012 by costel }
Consecinţele unui potenţial conflict militar între Israel şi Iran ar putea fi catastrofale nu doar pentru cele două ţări, ci şi pentru SUA. La această concluzie a ajuns Înaltul comandament militar al SUA, analizând rezultatele unui joc secret de război ...Read More »

Directorul CIA: oamenii pot fi supravegheaţi chiar şi prin intermediul televizorului, al frigiderului şi al cuptorului!

{ Posted on Mar 20 2012 by costel }
- Nu ne-am aştepta ca o activitate inofensivă cum ar fi descărcarea unui film de pe Internet şi transferul său pe o plasmă, pentru a fi vizionat într-o duminică după-amiază, sau deschiderea radioului în maşină să activeze vreun sistem de ...Read More »

BIGGER BROTHER: O țară din Europa se pregătește să-și spioneze locuitorii la modul TOTAL

{ Posted on Mar 13 2012 by costel }
Este vorba despre Marea Britanie, care se pregătește să-și întețească acțiunile de supraveghere a populației, punând la punct sisteme care să permită accesul la e-mailuri personale și informații de pe site-uri de socializare. Marea Britanie este deja unul din statele cu ...Read More »

Cele 24 de Protocoale Masonice

{ Posted on Mar 10 2012 by costel }
PLANURILE DOMINARII INTREGII LUMI, INITIATIVA FIXATA SA SE REALIZEZE PANA IN ANUL 2000 IN CELE 24 DE PROTOCOALE SECRETE, INTOCMITE DE CONDUCATORII FRANCMASONERIEI MONDIALE CU OCAZIA MARELUI CONGRES SECRET FRANCMASONIC DE LA BALE, ELVETIA, CARE A AVUT LOC IN ANUL ...Read More »