Archive for April, 2012:

Istoria Rockefeller: Cum au devenit niște nemți săraci o dinastie americană NEMURITOARE

{ Posted on Apr 30 2012 by costel }
Dacă ai alimentat vreodată un rezervor cu benzină sau dacă dacă ai făcut vreo tranzacție la banca JP Morgan Chase, poți să spui că ai făcut afaceri cu familia Rockefeller. Când alții pierdeau bani și putere, familia Rockefeller își ...Read More »

Red Bull – o bautura ce ar trebui interzisa

{ Posted on Apr 26 2012 by costel }
Bautura a fost creata de Dietrich Mateschitz, un producator austri­ac, care a descoperit-o in timpul unei calatorii de afaceri la Hong Kong, unde se intalnea cu un fabricant de periute de dinti. Lichidul – bazat pe o formula ce contine ...Read More »

SA-I URMAM CAT MAI MULTI EXEMPLUL: Da statul in judecata din cauza permisului cu cod de bare

{ Posted on Apr 24 2012 by costel }
Iata ce aflam din articolul CAZ UNIC ÎN NEAMT. Dă statul în judecată din cauza permisului cu cod de bare: • un tînăr din Piatra Neamt vrea să dea statul în judecată • el refuză să intre în posesia noului permis ...Read More »

SUA, Israel şi Rothschild

{ Posted on Apr 22 2012 by costel }
Tags : ,
Categories : Articole

Paradis sau Uitare / Paradise or Oblivion

{ Posted on Apr 18 2012 by costel }
Un documentar , creat de Proiectul Venus. Acest documentar scoate la iveala simptomele negative cauzate de sistemul nostru actual.Această prezentare video pledează pentru un nou sistem socio-economic, care este actualizat până în prezent la nivelul de cunostiinte pe care le ...Read More »

Protecţia Consumatorilor: McDonald’s minte clienţii în ultima reclamă. Cartofii prăjiţi nu sunt “eco”

{ Posted on Apr 17 2012 by costel }
ANPC a sancționat McDonald’s în urma controalelor efectuate După ce s-a autosesizat cu privire la o reclamă la cartofii prăjiți de la McDonald’s, Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului (ANPC) cere Consiliului Național al Audiovizualului (CNA) să ia măsuri. Potrivit unui comunicat de ...Read More »