Archive for July, 2012:

Companiile farmaceutice falsifică testele vaccinurilor

{ Posted on Jul 30 2012 by costel }
- Infracţiunile marilor companii farmaceutice nu mai sunt doar o teorie conspiraţională: mita, frauda, fixarea preţului au devenit publice Producătorul şi distribuitorul de medicamente Merck a fost prins în flagrant de către doi dintre angajaţii săi, falsificând datele prin contaminarea probelor de sânge cu ...Read More »

Cursul de schimb arde! Atac speculativ asupra leului sau depreciere pe fundamente?

{ Posted on Jul 28 2012 by costel }
Evolutiile recente ale cursului, cu noi maxime istorice de la o zi la alta, ne duc cu gandul la atacul speculativ din 2008, cand BNR s-a luat la tranta cu cateva banci care au pariat pe deprecierea leului. Situatia din ...Read More »

Apelul Dr.Rath către poporul german și popoarele Europei, Berlin

{ Posted on Jul 25 2012 by costel }

Bogaţii lumii ţin ascunse 21.000 de miliarde de dolari

{ Posted on Jul 24 2012 by costel }
  Profitând de lacunele legislaţiei fiscale transfrontaliere, miliardarii au ascuns în conturi offshore sume care echivalează cu economia  SUA şi a Japoniei la un Valoarea activelor ascunse în ultimii 30 de ani de cei mai bogaţi oameni de pe planetă în paradisuri ...Read More »

Stăpâni pe viitorul nostru

{ Posted on Jul 20 2012 by costel }
Manifestul Coaliţiei pentru o Românie integră, verde şi prosperă Cei care sunt de acord cu ideile şi propunerile din Manifestul STĂPÂNI PE VIITORUL NOSTRU sunt chemaţi să se coalizeze într-o „a treia forţă“. Împreună, vom restaura o Românie Integră, Verde şi ...Read More »

Cât mai ţine criza economică?

{ Posted on Jul 18 2012 by costel }
Răspunsul pe scurt la întrebarea din titlu: mulţi ani. Este o întrebare aflată în mintea multora dintre participanţii la viaţa economică, având în vedere că au trecut deja cinci ani de la declanşarea turbulenţelor în pieţele financiare internaţionale. I-a fost ...Read More »