Archive for June, 2013:

Viitorul medicinei: înghiţi o pastilă cu microcip şi doctorul poate face imediat analizele

{ Posted on Jun 30 2013 by costel }
Pe măsură ce societatea se confruntă cu implicaţiile legate de intimitate ale dispozitivelor precum Google Glass, cercetătorii pregătesc deja o nouă generaţie de computere mult mai intruzive, constând în calculatoare şi senzori minusculi care se înghit, transmiţând informaţii ...Read More »

Manipularea maselor – Un razboi nevazut

{ Posted on Jun 30 2013 by costel }
Agresiunile info-energetice si controlul maselor Batranii chinezi aveau o vorba de duh: “Sa nu dea Cerul sa traim vremuri interesante!“. Ma tem, ca de ceva vreme, Cerul ingaduie omului sa se confrunte cu propriile lui limite sau haruri. Traind intr-un univers ...Read More »

Agenţia britanică de informaţii GCHQ spionează apelurile telefonice şi conversaţiile de pe Internet din întreaga lume

{ Posted on Jun 24 2013 by costel }
Potrivit unor noi dezvăluiri ale cotidianului britanic „The Guardian”, scenariul orwellian devine tot mai real, Marea Britanie stocând comunicaţiile telefonice şi electronice ale cetăţenilor din întreaga lume. Government Communications Headquarters (GCHQ), agenţia britanică de spionaj, a accesat, în mod secret, reţeaua ...Read More »

O nouă modă tulbură Canada: doctorii sunt îngrijoraţi de oamenii ce-şi fac mintea mai puternică cu ajutorul stimulării cerebrale

{ Posted on Jun 17 2013 by costel }
Dave Siever s-a crezut întotdeauna drept un muzician relativ bun, dar realiza că nu cânta întotdeauna perfect. La un moment dat, cântăreţul şi-a ataşat electrozii unui dispozitiv produs de compania sa din Edmonton şi a supus cortexul auditiv al creierului unui ...Read More »

Vitaminele pentru copii: o listă şocantă de ingrediente nesănătoase

{ Posted on Jun 11 2013 by costel }
Cele mai cunoscute branduri de vitamine pentru copii din SUA conţin ingrediente la care cei mai mulţi dintre părinţi nu şi-ar expune vreodată copilul. Aşadar, de ce să nu optăm pentru alternative mai sănătoase? Se presupune că vitaminele pentru copii ar ...Read More »

GasLand (2010) Documentar Online Subtitrat,documentarul care ne arata pericolele exploatarii gazelor de sist

{ Posted on Jun 10 2013 by costel }
Filmul, nominalizat la Oscaruri și proiectat la Festivalul de Film Sundance, arată dimensiunea pericolului exploatărilor gazelor de șist la adresa comunităților și mediului. Compania americană Chevron își propune să exploateze gazele de șist și în România, unde a realizat deja ...Read More »