Archive for July, 2013:

Cum influenţează Google şi Bilderberg deciziile mondiale

{ Posted on Jul 22 2013 by costel }
Hotelul Grove este locul unde se ţin conferinţele secrete ale Grupului Bilderberg FOTO grove.com.uk Discretul Grup Bilderberg trece acum printr-o transformare majoră, în urma căreia se va rebrandui sub sigla Google, alături de alte reţele majore, informează „Infowars“. Săptămâna trecută, reporterii de ...Read More »

Care vor fi slujbele viitorului?

{ Posted on Jul 19 2013 by costel }
În ultimele decenii, omenirea a realizat un progres tehnologic fără precedent. Astăzi, posesorii unui smartphone au acces oriunde s-ar afla la mai multă informaţie decât îi era disponibilă acum 30 de ani preşedintelui SUA, cea mai puternică ţară din lume. ...Read More »

66 de ani de la incidentul OZN de la Roswell – care este adevărul din spatele „prăbuşirii extraterestre”?

{ Posted on Jul 08 2013 by costel }
Google, celebrul Motorul de căutare pe internet, şi-a modificat logoul pentru a marca împlinirea a 66 de ani de la incidentul OZN de la Roswell, care ar fi fost locul prăbuşirii unei navete extraterestre reale. Munchen de la 142€ › Rezervă ...Read More »

Când gandeşti ce gandeşti tu sau gândeşti ce gandesc alţii

{ Posted on Jul 07 2013 by costel }
În mintea noastră se ascunde o cheie uriaşă către binecuvantare sau una către dezastru, în mintea noastră-i libertatea şi tot în ea şi prin ea pare că ne punem lanţuri grele, în vreme ce continuăn să credem că altcineva ni ...Read More »

PLANUL E GLOBAL: Fragmentarea statelor natiune si provocarea tulburarilor sociale sau PRIN HAOS LA NOUA ORDINE MONDIALA

{ Posted on Jul 01 2013 by costel }
Intr-o foarte recenta interventie in cadrul Scolii Ford, fostul secretar de stat Henry Kissinger a comentat situatia din Siria, exprimandu-si preferinta pentru o Siria destramata si “balcanizata” care sa inlocuiasca regimul Assad (de la min. 19.30). “Sunt trei posibile rezultate. O ...Read More »