Criza economica sau mana masonilor

Postat in iun. 14 2011 de catre admin
Taguri : , , , ,
Categorie : Articole

Miscarea Sionista care conduce din umbra toate lojile masonice (chiar daca aparent acestea se lupta între ele pentru suprematie) actioneaza prin sistemul bancar mondial sionist Rotschild/Rockeffeller pentru îmbogatirea fara limite si fara scrupule a membrilor sionisti si saracirea celorlalti oameni, indiferent de rasa si nationalitate. Iata ce spune în acest sens unul din liderii masoni sionisti David Rockeffeller: “Suntem în pragul unei transformari globale. Trebuie sa declansam o criza majora (economica, militara, politica, sociala, educativa, religioasa) si toate
natiunile vor accepta Noua Ordine Mondiala.” Miscarea Sionista prin lojile masonice infiltrate în toate tarile lumii sub diferite nume si masti urmareste sa aiba controlul total asupra finantelor lumii.

Pentru aceasta creeaza mari monopoluri particulare (Rotschild, Rockeffeller) care sa fie rezervoarele imenselor bogatii ale lumii, provoaca crize economice ca sa destabilizeze statele lumii sustragând banii depusi acolo, acumuleaza mari capitaluri private care au fost sustrase din circuitul
bancar al statelor silind astfel aceste state sa ia bani de la Banca Mondiala, F.M.I. (institutii create organizate si coordonate de miscarea Sionista) sub forma de credit si sa accepte conditii aberante care duc statele respective la haos. Creditele impuse de F.M.I. împovareaza statele cu procente imense care le transforma în sclavi fara vointa. Nu întâmplator, pe cladirea FMI este asezat simbolul satanic, 666! Acest aspect demonstreaza o data în plus ca planurile satanice inspira si sustin activitatea FMI. În ziarul “Jurnalul National” din 27.02.1997 profesorul universitar Ilie Badescu, presedintele Asociatiei Sociologilor din România afirma: “Dupa stiinta mea nu exista nici o tara care aflata în Criza economica sa fi reusit relansarea cu ajutorul FMI si Bancii Mondiale! În conditiile în care Guvernul va face cum a anuntat, o privatizare prin vânzare neconditionata de întreprinderi se va produce în momentul respectiv o foarte rapida si primejdioasa înstrainare a unei parti din averea nationala fara posibilitatea ca vreodata sa se mai poata interveni pentru recuperarea acestei parti înstrainate. Noi vom fi debitori pentru ca împrumutam, cautam capitaluri si altii vor fi creditorii nostri. Deci se creeaza o situatie de dependenta prin decalaj nou, suntem din nou la periferia metropolei. Solutia trebuie cautata înauntru în fortele proprii, prin noi însine.” Tot în ziarul “Jurnalul National” din 21.05.1997, profesorul universitar Dr. Gheorghe Ciulbea, specialist în gândire politica si istorie a gândirii economice afirma: “FMI, Banca Mondiala, BIRD si BERD vor sa transforme România într-o neocolonie.

Actuala conducere a tarii nu are habar de doctrinele economice, decide si actioneaza dupa cum o taie capul, dupa interesul zilei si al fortei sociale pe care o reprezinta. USD-istii lui Roman si UDMR-istii asteapta ordinele strainatatii pentru a le aplica în România, iar România se îndreapta irevocabil spre economia de piata tipica unei tari arabe sau africane. Cu alte cuvinte situatia de neocolonie a Occidentului. Economia libera de piata este astazi un nonsens în America si aiurea pentru ca cei care grabesc fara discernamânt reîntoarcerea la piata libera de tip Smith gresesc în asa masura încât starea lor mintala dovedeste un caz clinic. Ei vor ceva ce nu mai exista în Occident, ceva ce nici nu ar putea fi tolerat si care nu are puterea de a supravietui.

Aceste orientari se transpun la noi în tara în domeniul privatizarii, politicii industriale, agrare si terminând cu acelea ale inflatiei si ale nivelului de trai. Este vorba de “reforma” româneasca!”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Post a Comment