Dovezi care arata ca vaccinul Gardasil (impotriva virusului HPV) poate fi fatal

Postat in aug. 04 2011 de catre costel

Paragraful de mai jos este traducerea si adaptarea unui reportaj aparut in cadrul retelei de televiziune americane CBS si prezinta drama traita de unele fete, dupa ce au facut vaccinul Gardasil (impotriva virusului HPV). Reportajul original il puteti gasi in josul paginii. CBS e o televiziune americana profesionista, si nu se poate pune la indoiala veridicitatea reportajelor facute. Poate ca acest articol va atrage si mai mult atentia celor care inca cred ca “efectele adverse ale vaccinului Gardasil sunt doar o obsesie a unor conspirationisti”. Speram ca mai multi parinti de fetite din Romania sa citeasca acest articol si sa ia decizia corecta: sa nu-si vaccineze fetitele!
Cum a devenit o studenta bolnava dupa ce a facut vaccinul Gardasil

Gabrielle Swank era o studenta stralucita. Si conducatoare unui grup de majorete. Si asta inainte ca ea sa devina foarte bolnava, exact dupa ce a facut o doza de vaccin cu Gardasil. “Si am zis sa-l fac, dupa ce am urmarit reclamele la televizor”, a declarat Gabrielle Swank.

Dar Gaby s-a imbolnavit dupa vaccinare. A facut un accident si are probleme cu inima. Neurologul sau crede ca este in legatura cu vaccinul Gardasil. Dr. Dwight Lindholm, neurologul Gabriellei, declara: “Cred ca unii oameni au efecte adverse serioase la acest vaccin”.

Vaccinul Gardasil are de 30 de ori mai multe efecte adverse decat un vaccin obisnuit

Toamna trecuta, autoritatile guvernamentale au tras concluzia ca nu exista nicio legatura intre Gardasil si efectele adverse pe care le-a avut Gaby, dar o noua cercetare pune la indoiala aceasta afirmatie. E vorba de Centrul National de Informare privind Vaccinurile, ce a comparat vaccinul Gardasil, cu alte vaccinuri ce au fost oferite tinerilor. Gardasil a determinat o rata de vizite la spital de 3 ori mai mare dupa vaccinare (5.021) fata de 1.667, la celelalte vaccinuri. Referitor la efectele adverse, aceste sunt de 30 de ori mai mari decat la celelalte vaccinuri.

O fata ce a murit la trei saptamani dupa ce a fost vaccinata cu Gardasil

“N-ar fi trebuit sa faca vaccinarea. Daca n-ar fi facut asta, ea ar fi fost aici, pentru a o imbratisa”, declara Emily Tarsell. Fiica lui Emily Tarsell, Chris, a murit la trei saptamani dupa ce a fost vaccinata cu Gardasil, unul din cele 29 de victime raportate in SUA in 2 ani de vaccinare.

Un specialist declara: “E iresponsabil sa nu se ia nicio actiune cu privire la vaccinul Gardasil”

Barbara Fisher, de la Centrul National de Informare privind Vaccinurile, declara: “Acum stim din acest raport ca exista mai multe morti asociate cu vaccinul Gardasil, comparativ cu alte vaccinuri facute in aceeasi grupa de varsta. E ceva iresponsabil sa nu se ia nicio actiune”.

Merck, compania producatoare a vaccinului, continua sa fie iresponsabila

Compania producatoare a vaccinului, Merck, FDA (Agentia Federala de Medicamente si Alimente) si CDC (Centrul de Control al Bolilor) pun la indoiala validitatea acestei analize, afirmand ca vor continua sa analizeze informatiile, dar totusi Gardasil ramane un vaccin sigur si eficient, iar beneficiile sale depasesc cu mult riscurile care le-ar putea implica.

Dar sunt oameni care cred ca vaccinul le-a facut rau, ca Gabrielle, care nu mai poate fi majoreta, si nici sa mai urmeze cursurile. Shannon Schrag, mama lui Gabrielle afirma: “Ma simt destul de vinovata, pentru ca eu am determinat-o sa faca vaccinul”.

Intre timp, compania producatoare a vaccinului, Merck, a cerut Agentiei Americane de Alimente si Medicamente sa aprobe ca acest vaccin sa fie extins si la baieti, pentru ca ar putea sa poarte virusul HPV de la fete si sa-l transmita mai departe. Asta inseamna ca numarul oamenilor care ar putea beneficia de vaccin s-ar dubla.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Post a Comment