Familia regală britanică a fost asasinata în cel de-al doilea război mondial, fiind apoi înlocuită de extratereştri

Postat in aug. 05 2011 de catre costel

Conform unei teorii a conspiraţiei, membrii familiei Windsor se adăposteau toţi de un bombardament al aviaţiei germane în timpul celui de-al doilea război mondial când o bombă rătăcită a lovit adăpostul lor şi i-a ucis pe toţi. O navă extraterestră, care survola Pământul încă de la moartea reginei Victoria, s-a folosit de această oportunitate pentru a se infiltra printre oameni şi i-a înlocuit. Extratereştrii şi-au asumat identităţile acestora folosindu-se de puterile lor de a-şi schimba forma.

Se presupune că prinţul Philip este adevăratul conducător al grupului regal. Fascinaţia sa legată de OZN-uri nu este un hobby ascuns. Abonamentele sale la mai multe reviste trimestriale despre extraterestri şi presupusele vizite incognito făcute cu regularitate în zone în care s-au raportat apariţii şi zone secrete de prăbuşire a unor nave i-au permis să recepţioneze mesaje vitale şi să păstreze legătura cu vechii prieteni extraterestri. Se spune că îi este teamă să nu fie demascat şi că, urmărind fiecare teorie despre OZN-uri, se asigură că nicio informaţie privind adevărata sa identitate nu ajunge la public.

Poziţia prinţului Philip de cap al familiei extraterestre a fost, uneori, pusă sub semnul întrebării, deşi nu încape îndoială că el a fost unul dintre primii extratereştri regali – deghizarea este clar un model primitiv: uitaţi-vă doar la mărimea creştetului său şi la urechile sale! (Controversele legate de frunte par să se fi stins, dar e clar că încă mai există probleme cu urechile.) Unii spun că unchiul său, lordul Louis Mountbatten, a fost extraterestrul-şef, şi susţin că interesul său pentru OZN-uri, folosit drept acoperire, a fost transmis către locotenentul său. Asasinarea corpului său uman de către IRA în 1979 l-a obligat pe extraterestru să se întoarcă la nava-mamă.

Trăim într-o lume a farselor, nu-i aşa?

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Post a Comment