Gripa porcina a testata si creata in laborator

Postat in iun. 12 2011 de catre admin
Taguri : , , , , , , ,
Categorie : Articole

Virusul gripei porcine este o combinaţie de patru virusuri diferite şi tocmai de aceea argumentul principal al teoriilor conspiraţioniste este că un astfel de amestec nu ar fi fost posibil în mod natural. Virusuri care au luat naştere prin combinarea unor virusuri provenite de la oameni, porci şi păsări au mai fost descoperite de-a lungul timpului, spune însă New Scientist. Se ştiu prea puţine despre acest virus, iar crearea lui în laborator ar fi o provocare imensă pentru oameni. Cu toate acestea, nu este exclus ca virusul să se fi născut din greşeală într-un laborator de cercetare. “Cea mai plauzibilă explicaţie rămâne, totuşi, că acest monstru este rezultatul de multă vreme previzibil al sistemului mondial de creştere a animalelor”, pune un verdict New Scientist.

Toată panica şi presiunea care s-au instalat la scară mondială odată cu izbucnirea gripei porcine nu puteau să nu fie aşadar însoţite şi teoreticieni ai cospiraţiei care să tragă şi ei câteva foloase. Peste 4.500 de morţi până în prezent şi o duzină de versiuni despre cine trebuie pus la zid pentru gripa porcină.

Guvernul
Speriat de încălzirea globală datorată suprapopulării planetei, guvernul american încearcă să găsească o soluţie radicală: reducerea populaţiei cu ajutorul unui virus. “Corectarea” populaţiei planetare a fost adusă în discuţie de NaturalNews.com.

Compania farmaceutică Baxter
Corporaţia Baxter este singura care produce un medicament pentru gripa porcină, iar în clipa de faţă trece prin momente financiare dificile. La fel ca orice corporaţie malefică despre care auzim în filme, Baxter plănuieşte să facă bani de pe urma nenorocirii generale.

Un asasin care dorea să îl omoare pe Barack Obama
Preşedintele SUA ar fi urmat să fie asasinat într-o vizită făcută în primăvară în Mexic. Potrivit site-ului Economic Policy Journal, un antropolog cu care Obama s-ar fi întâlnit în ţara vecină a murit la o tzi distanţă. Asasinul se pare că şi-a ratat complet misiunea de vreme ce Obama este în continuare în viaţă.

Reţelele de televiziune
Ratingurile şi veniturile în scădere pe care le înregistrează televiziunile pe perioadă de criză naşte noi modele de business. Jurnaliştii au avut acces în laboratoarele guvernamentale, au pus mâna pe virus şi l-au dat mai departe cu ajutorul colegilor de breaslă mexicani.

Forţele anti-imigraţioniste
Decizia de a legaliza imigraţia în SUA i-a pus în gardă pe aceştia, care au optat pentru o soluţie extremă. Gripa ar urma să închidă pe veci graniţele, iar imigranţilor care ar vrea să ajungă în SUA li s-ar închide uşa în nas.

PETA (organizaţie ce luptă pentru drepturile animalelor)
Sătulă de modul în care oamenii îşi bat joc de animale, PETA a lansat virusul în speranţa că vor opri pentru totdeauna producţia de carne. Oamenii se vor mai teme să mănânce carne, este speranţa pe care se pare că o nutreşte în secret PETA.

Al Qaeda
Mexicul e mult mai uşor de atacat decât Statele Unite, iar musulmanii urăsc porcii mai mult decât orice. Mexicanii care lucrează pentru tot în lume sunt arma perfectă pentru a răspândi boala.

George W. Bush
Democraţii ajunşi la putere l-au scos din minţi pe fostul preşedinte american. Legăturile politice pe care le are l-au ajutat să lanseze acest atac mexican.

Producătorii de măşti chirurgicale
Aceştia au avut acces la resurse medicale şi la expertiza necesară pentru a produce virusul. Răspândirea acestuia pe scară largă ar putea duce la producerea de măşti chirurgicale pe scară largă.

Cartelurile de droguri din Mexic
Deşi au un efectiv la fel de numeros ca şi armata naţională, cartelurile de droguri nu deţin armanetul pentru a ajunge la putere. Au în schimb banii, resursele şi motive suficiente pentru a produce o pandemie.

Viruşii scăpaţi de sub control au fost mereu un subiect care a făcut deliciul amatorilor de teorii ale conspiraţiei. Exploatat în romane şi în filme de groază, subiectul viruşilor scăpaţi de sub control a apărut tocmai în urma ipotezelor unor (pseudo)oameni de ştiinţă care sunt convinşi de veridicitatea lor. O largă serie de lucrări mai mult sau mai puţin documentate publicate începând cu anii ’80 afirmau că virusurile HIV, Ebola, SARS şi mai recent H5N1 sunt de fapt nişte arme bacteriologice create în secret de Guvernul american.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Post a Comment