Incepe noul Proiectul Venus Romania

Postat in iun. 12 2011 de catre admin
Taguri : , , , ,
Categorie : Articole

Incepe Proiectul Venus Romania

Proiectul Venus RomaniaProiectul Venus Romania

Pe data 2 aprilie 2011 in cazul in care vremea tine cu noi membrii miscarii Zeitgeist sunt invitati sa participe la un prim experiment, ce vizeaza reabilitarea unei proprietati ,pusa la dispozitie de catre un membru al miscarii, aceasta se situeaza in localitatea Tancabesti, judetul Ilfov. Scopul reabilitarii este acela de a creea un mediu in care se vor putea demara alte proiecte ulterioare (energie libera ,cultivarea eficienta etc.) acesta fiind primul pas, urmatori pasi se vor stabili prin discutii ad-hoc cu toti membrii miscarii care se vor implica in activitatile de sustinere .

Sunt asteptati toti cei ce doresc sa ne fie alaturi, se poate ajunge pe DN1 soseaua Bucuresti -Ploiesti, sau cu trenul din gara de nord la ora 7-30 pana in Peris si de acolo circa 2-3 km pe jos,

Echipament va aduce fiecare ce crede de cuviinta, se va dormi o noapte in locatia respectiva (in cort sau ”balarii” in functie de preferinte) . Pentru mai multe detalii va sta la dispozitie Mario: la tel. 0760394833 sau prin sectiunea ”Contact” de pe site.

Orice tip de ajutor este binevenit. Toate activitatile desfasurate din resursele membriilor se vor realiza intr-o maniera transparenta .

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Post a Comment