Manipularea masonică în societatea contemporană: Cine ne conduce, cine ne distrează şi pentru cine muncim – piramida şi ochiul atoatevăzător

Postat in oct. 02 2011 de catre costel

Piramida. Unul dintre simbolurile preluate şi deturnate de către secta francmasonică. Este afişată cu multă mandrie şi uneori în mod ostentativ mai ales atunci cand are funcţia de „carte de vizită”. Locul sau de „onoare” îl ştim cu totii: reversul bancnotei de un dolar. Totusi, graţie unor stilişti talentaţi şi abili, piramida se ascunde în multe alte locuri: elemente de arhitectură, logouri, sigle, scenografii, reclame etc.

Semnul masonic de recunoaştere corespondent înlocuieşte semnul cu arătătorul, acolo unde acesta ar putea fi recunoscut de către nechemaţi ca semnal secret. Împletirea mâinilor, întâmplătoare sau cu o figură dusă pe gânduri, este un semn ideal de recunoaştere a „iniţiaţilor”. El este folosit şi de către o serie de marionete ale masoneriei şi illuminati din show-biz. Nu trebuie realizatã neapãrat o piramidã triunghiularã; este suficient dacã se împreuneazã palmele ca pentru rugãciune sau se ating şi se îndoaie, pe cât posibil în apropierea sau la înãlţimea obrazului. Piramida apare în trei variante: degetele se împletesc, palmele întinse se ating sau degetele şi palmele se împreuneazã formând, într-adevãr, o piramidã, respectiv un triunghi.

Simbolul piramidei este strans legat de cel al „Ochiului atoatevazator”, care este si el o preluare a unui însemn spiritual stravechi – Ochiul lui Horus – redenumit de către sectanţii francmasoneriei „Ochiul Marelui Arhitect”. „Ochiul atoatevazator” este un simbol cu referire directa la Lucifer şi este folosit in special de cei care pretind ca au control asupra finanţelor lumii şi care urmăresc subjugarea umanităţii prin controlul informaţiei. În continuare vă prezentăm câteva imagini în care piramida şi „ochiul Luciferic” sunt evidente.

Mai mentionam ca nu intamplator firmele cele mai bine cotate din topul revistei „Fortune” (Adidas, Adobe, AOL etc …) au toate in componenta siglei lor simbolul piramidei, în care este integrat de multe ori şi „Ochiul”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Post a Comment