Oamenii de ştiinţă lucrează în secret la energii cosmice şi antigravitaţionale într-un oraş din jungla.

Postat in aug. 03 2011 de catre costel

Se spune că 98 de cercetători au plecat în America de Sud, unde au construit un oraş într-un crater vulcanic stins din junglele din partea de sud a Venezuelei. În oraşul lor secret, finanţat de marile lor averi agonisite în timpul vieţii, au continuat munca lui Tesla şi Marconi legată de energia solară, energia cosmică şi antigravitaţională. Au lucrat în secret şi separat de naţiunile lumii, construind motoare cu energie liberă şi, în final, o navă discoidală cu o formă de antigravitaţie giroscopică. Se spune că această comunitate este dedicată păcii universale şi binelui umii se află sub controlul companiilor de energie, bancherilor multinaţionali şi complexului militar-industrial; ei au rămas izolaţi de restul lumii, lucrând subversiv pentru a facilita pacea şi o tehnologie curată, ecologică pe pământ.

Avem informaţii despre acest extraordinar oraş de înaltă tehnologie din mai multe surse. În America de Sud, povestea este un subiect comun printre anumite grupuri metafizice. Iată ce afirmă scriitorul francez Robert Charroux în cartea sa, Misterele Anzilor:

„… Oraşul subteran din Anzi (OSA), despre care se discută în secret, este pe ruta Caracas-Santiago”.

Charroux relatează povestea unui jurnalist mexican pe numele său Mario Rojas Avendaro care a investigat oraşul subteran din Anzi şi a concluzionat că este o poveste adevărată. Avendaro a fost contactat de un om pe nume Nacisso Genovese, care fusese un elev a lui Marconi, profesor de fizică la un liceu din Baja, Mexico.

Genovese era de origine italiană şi susţinea că a locuit în oraşul subteran din Anzi. Cândva la sfârşitul anilor ’50 a scris o carte obscură intitulată “Călătoria mea pe Marte”. Deşi cartea nu a fost niciodată publicată în engleză, a apărut în diferite ediţii spaniole, portugheze şi italiene. Genovese susţinea că oraşul fusese construit cu mari resure financiare, era sub pământ şi avea echipamente de cercetare mai bune decât oricare alte echipamente de cercetare din lume (la acea vreme, cel puţin). În 1946, oraşul folosea deja un puternic colector de energie cosmică, componenta esenţială a întregii materii, conform teoriilor lui Marconi.

Conform lui Genovese, „în 1952, noi am călătorit deasupra tuturor mărilor şi continentelor într-o navă al cărei stoc de energie era continuu şi practic inepuizabil. A atins o viteză de aproximativ 804.500 de kilometri pe oră şi a rezistat unei presiuni imense, aproape de limita de rezistenţă a aliajelor din care era compusă. Problema era să o încetinim exact la momentul oportun”.

Genovese a localizat oraşul într-un crater la aproximativ 4.000 de metri în munţii din jungla Amazonului. Genovese suţinea că se făceau zboruri către Marte în „farfuria lor zburătoare” şi că acest oraş secret încă mai există!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Post a Comment