Ocultiştii malefici din organizaţia Iluminati au furat omenirii idealurile comunismului şi capitalismului

Postat in aug. 02 2011 de catre costel

Au fost mulţi cei care au declarat că atât comunismul, cât şi capitalismul au eşuat în încercările lor de a promova egalitatea în rândul cetăţenilor acestor lumi. În esenţă, amândouă filozofii au părţile lor bune, precum şi părţile lor rele. Capitalismul stabileşte dreptul proprietăţii private, în timp ce comunismul susţine împărţirea egală a bogăţiei care este, la urma-urmei, utilizată mai mult pe post de principiu decât de fapt practic.

Problema este că adepţii cei mai îndârjiţi ai fiecărei filozofii au refuzat să accepte preceptele filozofiei „opuse”. Aici intră şi cei care cred că atât comunismul, cât şi capitalismul au fost forţate de „puterile lumii” să intre în conflict pentru a putea ţine masele într-o perpetuă frică şi confuzie ce le-ar fi făcut mult mai uşor de controlat. Adevărul este că culturile timpurii în mod instinctiv au utilizat o formă socială care combina împărţirea egală a bogăţiei cu dreptul de a avea proprietate privată. Acest tipar este văzut, de asemenea, în cadrul primei biserici creştine, aşa cum e descrisă în Faptele Apostolilor.

Comunismul socialist a întărit împărţirea egală a bogăţiei, dar era intolerant cu orice drept de a deţine o proprietate privată şi chiar distrugea tot ceea ce aparţinea unui singur individ. În fosta Rusie comunistă, fermieri bogaţi erau ucişi pe capete. În China comunistă, drepturile „de proprietate” au fost întărite până într-atât încât se permitea unei familii să aibă un singur copil şi din moment ce băieţii sunt mai doriţi din punct de vedere economic, uciderea în masă a fetelor a crescut galopant. Numărul femeilor din această ţară a scăzut cutremurător de mult.

Capitalismul democratic crede în drepturile de proprietate privată, însă nu este de acord cu împărţirea egală a bogăţiei şi a proprietăţii, aşa cum este practicată în ţările comuniste. Asta duce la exploatări nedrepte şi chiar criminale ale oamenilor de către multimilionarii şi miliardarii în cadrul diferenţei extrem de mare între pătura bogată şi săracă a societăţii.

Nimeni nu poate să spună că cele două forme de organizare socială, comunismul şi capitalismul, sunt în întregime greşite, dar trebuie să înţelegem faptul că multe dintre idealurile celor două filozofii au fost utilizate ca momeală de către Illuminati în scopul recrutării celor două părţi pe post de pion în marele joc orchestrat de Iluminismul păgân. Se pare că de mult a fost decis de către ocultişti faptul că o jumătate de adevăr este mai eficientă în distrugerea individualităţii umane şi înlocuirea ei cu conştiinţa colectivă draconiană, rezultată dintr-o societate tehno-dictatorială în care toate gândurile, emoţiile şi voinţa umană ar fi controlate dintr-un singur panou de comandă.

Cu alte cuvinte, liberul arbitru al omului îi va fi luat împreună cu sufletul său. Opus iluminismului păgân (nu în mod necesar comunismul sau capitalismul care în aparenţă sunt uneltele utilizate de ocultişti pentru manipularea maselor) este democratismul creştin. Găsim tiparul perfect pentru acest sistem în Faptele Apostolilor, unde primii creştini aflaţi sub mâna divinităţii au fuzionat idealurile împărţirii bogăţiei cu dreptul la proprietate privată, o unitate pe care Illuminati în mod deliberat ne-au făcut pe noi, ceilalţi, să credem că nu e posibilă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Post a Comment