Orase Fantoma ? – Huanshan,China – 2011

Postat in iun. 29 2011 de catre costel
Taguri : , , ,
Categorie : Articole

In orasul Huanshan din China a avut loc un eveniment deosebit de ciudat. Dealungul raului Xin’an au aparut din senin o metropola “fantoma” formata din mai multe cladiri de inaltime medie si mare (zgarie nori). Locuitorii orasului Huanshan, foarte uimiti de cele intamplate au inregistrat acest fenomen sugerand ca ar fi  un vortex catre alta lume.

Expertii sunt de alta parere si  in acest caz cred ca ar fi vorba de un miraj care se formeaza dupa ploaie deasupra apei care are o temperatura mai mica decat umezeala (ceata) de deasupra iar in momentul trecerii razelor solare din atmosfera calda in cea rece are loc un fenomen de refractie a luminii – astfel dand nastere acestor holograme. Cu toate ca aceste fenomene se formeaza ocazional, cel din China a fost cel mai clar dintre toate cele observate pana in prezent.

Putem considera acest fenomen nimic iesit din comun daca ne gandim ca tehnologia hologramelor este foarte dezvoltata deja iar Statele Unite ale Americii avand proiectul Blue Beam in desfasurare – Proiect care are la baza tehnologia necesara pentru a crea astfel de holograme.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Post a Comment