Organizatia Bildeberg – Conspiratia Mondiala

Postat in iun. 12 2011 de catre admin

Reuniunea anuala a misterioasei organizatii Bilderberg s-a desfasurat in capitala Canadei. Regulile membrilor sai sunt mai stricte decat a masonilor. Aproape fara declaratii, fara comunicate oficiale, nici macar numele participantilor nu sunt facute publice. Se stie insa ca sunt lideri mondiali care conduc lumea, de fapt, militari, politicieni si bancheri.

Pe aeroportul din Ottawa au fost surprinsi insa Regina Beatrix a Olandei, fostul secretar american de stat Henry Kissinger si bancherul David Rockefeller. Au mai participat presedintii de la Coca-Cola, Credit Suisse, Banca Regala a Canadei si mai multi ministri importanti din Europa. Dupa trei zile, cat a durat reuniunea, singura persoana care a raspuns catorva intrebari ale unui ziarist a fost, Richard Perle, fostul consilier al Pentagonului.
Criza iraniana, situatia din Venezuela locul cinci in randul exportatorilor de titei – si relatiile ruso-americane dar si controversatul Cod al lui Da Vinci instrument manipulator in campul spiritualitatii crestine – , au fost doar cateva dintre subiectele abordate. Inca de anul trecut, Henry Kissinger a anuntat ca pretul petrolului va ajunge la 150 de dolari barilul.
Bilderberg precede intilnirea de G8. Aparent este un grup doar informal, in fapt el influenteaza toate deciziile globale ale lunii, inclusiv politicile UE si NATO. Dupa 52 de ani de la infiintare, Bilderberg se pare ca va coopta si reprezentanti din Estul europei, inclusiv Romania, pentru a-si extinde influentele. Anul trecut, Bilderberg a propus reforma ONU si introducerea unui impozit pentru fiecare locuitor al planetei de 10 centi pe barilul de titei extras, ca solutie de finantare a Natiunilor Unite.

Inca din iunie 1991, David Rockefeller, din partea Council for Foreign Relations vorbeste despre planul organizatiei de la instala un guvern global, la nivelul planetei. Astfel, massmedia s-a impartit automat in doua categorii: cea non-corporatist si cealalta, “Establishment Media”, fidela misterioasei organizatii. Hollywood-ul, una dintre cele mai de temut arme ale manipularii, va pregati subconstientul colectiv. Sute si mii de filme vor fi lansate pe piata promovand scenariile politice din anii urmatori.

Ca sa poti macar visa sa devi membru al Bilderberg trebuie mai intai sa treci prin furcile caudine ale unor organizatii mai mici cum ar fi: Clubul de la Roma, Trilateral Commision, Council for Foreign Relations, Royal Institute of International Affairs, alias “Chatham House”. Singurul roman care ar avea o sansa ar putea fi Mugur Isarescu, guvernatorul BNR. Presedintele si premierul sunt exclusi. Poate doar printul Radu care a facut o figura frumoasa in ultimii ani in care s-a intilnit cu aproape toti liderii importanti ai Europei.

Primul presedinte al grupului Bilderbergal a fost Bernhard, sotul reginei Tarilor de Jos, Iuliana, care-a abdicat recent in favoarea fiicei sale. Casa de Orania este una dintre cele mai bogate familii din lume: 5% din actiunile companiei Royal Dutch Shell, (peste 425 milioane de dolari) si la Exxon, cea mai mare companie petroliera din lume. Sotul reginei si-a facut un ideal in a convinge popoarele “sa renunte la o parte din suferanitate in favoarea unui guvern supranational”. Dupa fiecare reuniune statele participante la Bilderbergal isi modifica politica. In plus, persoanele lipsite de notorietate, odata invitate la sedintele grupului, devin un scurt timp extrem de cunoscute si influente. Kissinger, este doar unul dintre multele exemple.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Post a Comment