Paradis sau Uitare / Paradise or Oblivion

Postat in apr. 18 2012 de catre costel

Un documentar , creat de Proiectul Venus. Acest documentar scoate la iveala simptomele negative cauzate de sistemul nostru actual.Această prezentare video pledează pentru un nou sistem socio-economic, care este actualizat până în prezent la nivelul de cunostiinte pe care le detinem, oferind munca de o viaţă a inginerului social, futurist, inventator Jacque Fresco, pe care el il numeşte o economie bazată pe resurse.

Filmul detaliaza cum trebuie inlaturate metodele învechite şi ineficiente cum ar fi:politica, dreptul, afacerile, sau orice alta forma de rezolvare a problemele umane, şi de a folosi metodele de stiinta, combinate cu tehnologia de varf, pentru a asigura nevoile tuturor oamenilor lumii. Ea nu se bazează pe opiniile elitei politice şi financiare sau pe iluzile aşa-numitei democraţii, ci pe menţinerea unui echilibru dinamic cu planeta care ar putea oferi în cele din urmă abundenţă pentru toţi oamenii.

Paradis sau Uitare, prin Proiectul Venus, introduce privitorul într-un sistem de valori mult mai adecvat, care ar fi necesar pentru a permite omenirii sa se dezvolte armonios. Această alternativă depaseste nevoia unui mediu monetar bazat pe, control, şi orientat spre deficit,in care ne aflăm în prezent.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Paradis sau Uitare / Paradise or Oblivion, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Post a Comment