PLATILE ELECTRONICE P2P INTRE OAMENI cu VISA-666 si VODAFONE

Postat in feb. 29 2012 de catre costel

Companiile Vodafone si Visa au anuntat incheierea unui parteneriat la nivel mondial prin care vor oferi consumatorilor posibiltatea de a plati pentru bunuri si servicii cu telefonul mobil (contactless) in loc de numerar.

Acestea vor colabora pentru a dezvolta conceptul sub brandul Vodafone, ce va fi pus la dispozitia celor 398 de milioane de clienti ai operatorului telecom, in peste 30 de tari din cinci continente, prin intermediul retelei de plati Visa.

Serviciul va avea la baza cardurile Visa prepaid si va fi lansat initial in Germania, Olanda, Spania, Turcia si Marea Britanie din noul an financiar. Platforma va fi disponibila tuturor partenerilor din domenii precum institutiile financiare, comerciantii, companiile de transport si utilitati.

In tarile dezvoltate din Europa, America de Nord si Australia, cu o infrastructura dezvoltata privind platile electronice, utilizatorii contului Vodafone vor putea sa faca cumparaturi la POS utilizand smartphone-uri dotate cu tehnologia Near Field Communications (NFC) si aplicatia Visa payWave de plati mobile, rapide si sigure.

Prin simpla trecere a smartphone-ului prin fata unui terminal de plati, clientii vor putea facecumparaturi zilnice, cum ar fi bilete de autobuz sau de tren, ziare sau cafeaua de dimineata. Consumatorii vor putea face si achizitii de valoare mare, in siguranta, prin folosirea unui cod.

VN:F [1.9.22_1171]

Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Sorry, comments for this entry are closed at this time.