SIDA – Stiati ca …?

Postat in iun. 08 2011 de catre admin
Taguri : , ,
Categorie : Articole

Ştiaţi că…..

– în multe ţări europene, dacă veţi dori să vă faceţi un test HIV, veţi fi imediat întrebat ce motive aveţi pentru această cerere, deoarece „indicaţiile“ sunt ca pentru persoanele care aparţin aşa-ziselor grupe de risc, testului să fie făcut la un grad de sensibilitate mai mare, fapt care şi duce la probabilitatea mai mare a unui răspuns pozitiv ?

– în marea majoritate a laboratoarelor, laboranţii primesc indicaţia ca să considere ca fiind o greşeală un rezultat pozitiv la probele facute donaţiilor de sânge sau la analiza sângelui persoanelor care aparţin grupelor „fără risc“ (persoane căsătorite, preoţi, etc.)?

– Ministerul sănătăţii din Germania, la cererea Parlamentului german din 1996, a răspuns că, din motive tehnice, nici un cercetător sau om de ştiinţă nu a putut certifica existenţei virusului HIV în sângele uman? (Az: 321-1021 A-4/96)

– că substanţa Amylnitrit (aşa zişii Poppers) este cunoscuta de decenii ca fiind un factor de provocare a cancerului (Kaposi-sarcom)? Această formă de cancer a fost depistată la primii pacienţi AIDS din Los Angeles, care aparţineau scenei Guy-homosexuali şi care erau principalii consumatori de Poppers. Aici o mică lămurire: Poppers sunt denumite acele substante care provoacă o relaxare musculară puternică, element important in relaţiile homosexuale, pentru că prin aceste substanţe se obţine şi o puternică relaxare a muschiului anal.

– şi în legătură cu cele de mai sus, stiaţi că mai este încă în viaţă una dintre persoanele care în 1981 a fost depistată printre primele în Los Angeles ca fiind HIV-pozitiv?

– din punct de vedere al medicinei şcolastice, este posibil ca şi persoanele HIV-negative să fie definite ca fiind bolnave de AIDS?

– testul anticorpi HIV are reacţii de încrucişare cu alţi 60 de factori patogeni, fapt care poate duce la un rezultat pozitiv fals?

– existenţa virusului HIV nu a fost nici până în ziua de astăzi confirmată ştiinţific ?

– nici pînă în ziua de astăzi nu există nici o fotografie a virusului HI, făcută cu vreun microscop electronic? (Atenţie, toate ilustraţiile din reviste si Site-uri medicale sunt “făcături” foarte frumos colorate, dar poate nu ştiaţi că la microscopul electronic nu se pot face decât fotografii alb-negru).

– nici până în ziua de azi virusul HI nu a fost analizat din punct de vedere genetic, astfel încât nici eventualele “fotografii” nu pot certifica obiectul fotografiat ca fiind eventual un virus HI ?

– nici un cercetător nu a reuşit încă să descrie şi reconstituie proteinele virusului, deşi aceasta este una din condiţiile esenţiale care se cer pentru certificarea existenţei unui virus şi deasemenea pentru crearea unui test anticorpi ?

– datorită acestor fapte obiective nu există încă nici un test anticorpi funcţional specific pentru HIV ?

– două treimi dintre toate testele anticorpi HIV care au existat până acum pe piaţă au fost retrase “pe tăcute” din circulaţie datorită ineficienţei lor, iar atât opinia publică cât şi persoanele declarate HIV-pozitive ca urmare a acestor teste nu au fost nicidată informate asupra acestor fapte şi nu nici nu au fost chemate pentru a li se face o nouă testare?

– testul Western-Blot (testul de confirmare) este în Anglia interzis ca urmare a faptului că marja de aproximare este intolerabil de mare, deci nu este exact?

– diferitele teste ELISA (teste anticorpi – deci teste de căutare) nu sunt nu sunt la fel calibrate in diferitele laboratoare ale uneia şi aceleiaşi ţări, şi că acest fapt duce la situaţii hilare în care aceeaşi probă de sânge apare la un laborator ca fiind pozitivă iar la altul ca fiind negativă ?

– la trimele teste efectuate de Gallo “geniul” care a susţinut cum că ar fi descoperit HIV, procentual circa 30% din populaţia USA a fost găsită pozitiv, deoarece aproape toţi oamenii au în sânge anticorpi care reacţionează pozitiv chiar şi la actualele teste HIV?

– testul prin care se încearcă stabilirea încărcăturii virale, PCR (Polymerase-Chain-Reaction), nu este potrivit pentru a dovada unei încărcături virale, conform declaraţiilor creatorului acestui test, Kary Mullis (care a primit chiar şi Premiul Nobel pentru acest test) ?

– în cuvântul său de mulţumire pentru acordarea Premiului Nobel, Kary Mullis a subliniat ineficienţa acestui test pentru stabilirea încărcăturii virale, iar declaraţia sa nu a apărut niciodată în presă în formă complectă ?

– doar în 40% dintre cazuri, testele anticorpi si cele PCR dau de două ori acelaşi rezultat pentru o singură probă de sânge, în timp ce în 60% dintre cazuri rezultatele nu coincid ?

În privinţa afirmaţiilor de mai sus, vă recomand – în cazul în care aveţi suficiente cunoştinţe de engleză, franceză sau germană – un documentar care a fost de câţiva ani buni difuzat pe canalul de televiziune germano-francez ARTE, în care îi puteţi vedea şi asculta atît pe Karry Mullis cât şi pe Peter Duesburg, „desoperitorul” retro-virusurilor, făcând o serie de afirmaţii … cel puţin ciudate, dacă ne gândim la ceea ce răspândeşte mass-media asupra temei HIV-AIDS!

De altminteri este de ajuns să căutaţi un pic in youtube sau google-video şi veţi găsi zeci de filme documentare, fondate ştiinţific, realizate cu concursul oamenilor de ştiinţă, care contestă existenta HIV.

Dar să mergem mai departe cu al nostru … ştiaţi că:

– în USA şi Anglia controversa asupra HIV este veche şi în prezent există chiar reviste care aduc în permanenţă dovezi noi asupra „Minciunii medicale a secolului” (vezi revista britanica „CONTINUUM”).

– în multe ţări, printre care şi ţări dezvoltate europene, cum ar fi Germania, în presă nu apar niciodată articole critice la adresa „teoriei standard HIV”, unele redacţii interzicând explicit difuzarea unor astfel de articole ?

– absolut toate medicamentele convenţionale contra AIDS sunt toxice, chiar otrăvitoare şi că ele provoacă efecte secundare periculoase şi care pe deasupra, fapt foarte semnificativ, se aseamană cu simptomele AIDS ?

– în 1964 medicamentul „AZT/Retrovir” nu a fost omologat pentru administrare umană, datorită faptului că în studiile pe animale a dovedit o foarte mare toxicitate? Cu toate aceste şi până în ziua de azi acest medicament este parte componentă a terapiilor convenţionale HIV şi AIDS !

– medicamentul de mai sus, AZT/Retrovir a fost conceput iniţial contra leucemiei, cu scopul de a opri creşerea necontrolată a celulelor albe, iar astăzi este folosit în terapia HIV, unde este evident că pacientul infectat HIV are sistemul imun deja afectat şi în consecinţă oricum mult prea puţine celule albe (T4) ? (Mie personal mi se pare ideea asta ori culmea imbecilităţii, ori o intenţie criminală premeditată.)

– medicamentele AIDS convenţionale nu îndeplinesc în mod normale condiţiile pentru a fi comercializate conform legislaţiilor în vigoare (de exemplu conform paragrafului 63 din Legea medicamentelor în Germania) şi că astfel ele sunt comercializate ILEGAL ?

– studiul american pe care se bazează AZT/Retrovir a fost calificat de autorităţile germane ca fiind deficitar, dar cu toate acestea acest studiu stă şi astăzi la baza normelor pentru aprobarea unor astfel de medicamente în Germania?

– aproape 100% dintre persoanele aşa-numite „pozitive de lungă durată” (deci care macabru spus, deşi sunt HIV-pozitiv, se încăpăţânează să nu moară) nu au luat niciodată medicamente sau terapie convenţională contra AIDS ?

– antibioticul „Baktrum” (Cotrimoxazol) datorită înaltei sale toxicităţi nu trebuie să fie administrat mai mult de 14 zile (provoacă grave daune sângelui) şi totuşi în terapia HIV-pozitivilor este folosit ani de zile cu scop „profilactic” ?

– organizaţiile pentru ajutorare a bolnavilor AIDS precum şi Forumurile respective (ca de altfel toate Forumurile care funcţionează în diferite direcţii patogene) sunt finanţate cu ajutorul donaţiilor din partea concernelor farmaceutice? Evident cu scop de manipulare şi nicidecum de eradicare a bolii.

– cifrele oficiale prezentate de Organizaţia mondială a sănătăţii asupra AIDS in Africa se bazează doar pe „estimări”, deoarece în Africa nu se efectuează teste anti-corpi care să conducă la certificarea infectării HIV ?

– fiecare medic din Africa primeşte o anumită sumă de bani (bonitate) pentru fiecare caz de AIDS raportat Organizaţiei mondiale a sănătăţii, iar diagnosticul este pus „din ochi” caci (vezi mai sus) nu se efectuează teste anti-corpi în Africa? Lucrativă afacere pentru unii, nu? Qui bono?

– de exemplu anemia, persoanele subponderale, diareea prelungită sau tusea uscată cu simptome de TBC conduc în Africa la diagnoza AIDS?

– sarcoma Karposi nu este considerată pentru Africa a aparţine simptomatologiei AIDS, în timp ce în Europa duce la o diagnozare AIDS pozitiv, chiar dacă testele dau rezultate negative?

– toate afecţiunile definite ca fiind „AIDS” sunt de fapt boli cunoscute de foarte multă vreme?

– deci diagnosticul de laborator „HIV-pozitiv” nu înseamnă nicidecum o „condamnare la moarte” ?

– deşi mii de ani oamenii au crezut că pământul este un disc, totuşi el era chiar şi în acele vremuri un glob ?

Apropos, să nu uit, cam la fel stau lucrurile şi în cazul virusul hepatitei C, tot un retro-virus, tot de nedescoperit, tot terapiat cu imuno-supresoare, tot o „descoperire” senzaţională a concernelor farmaceutice americane.

Acuma, oameni buni, mai înţelegeţi ceva din toate astea ?

Sau poate abea acuma începeţi să înţelegeţi ?

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Post a Comment