Steve Rambam: ”Google este interconectat cu Guvernul SUA și are relații cu CIA”

Postat in oct. 04 2011 de catre costel

Adevarul este ca oamenilor le pasa din ce in ce mai putin de intimitatea lor, sau cel putin asa se comporta. Cea mai mare parte a cantitatii de date pe care o complilam fiecare astazi ,este pusa la dispozitie benevol . Locatia , ce va place , ce va displace , religia , orientarea sexuala, ce votati , unde locuiti , cine sunt prietenii vostrii, care e familia voastra, ce muzica ascultati, ca carti cititi.

Toate acestea sunt o fereastra spre sufletul vostru. Toate acestea le puneti singuri la dispozitie. Si desigur, Sfantul Graal al investigatiei – locatia si fotografiile.

Raportati mereu locatia in care va aflati si postati mereu fotografii.

Intr un interviu al RT cu Julian Assange de la Wikileaks , acesta a declarat ca retelele sociale stabilite in SUA furnizeaza informatii serviciilor secrete, daca acestea o cer. Poate fi adevarat?

Este mai mult decat adevarat. Si nu e vorba doar de retelele sociale. Nici nu este nevoie sa furnizeze ceva .Informatia este deja acolo . Serviciile secrete specializate in infractiuni cibernetice si activitati pe computer sunt cu siguranta suficient de inteligente incat sa puna unul dintre serviciile lor tehnice sa intre pe net si sa se uite pe pagina ta de facebook, pe fluxul de twitter, pe fluxul de youtube sau oricare ar fi. Nu cred ca e nevoie sa ceara permisiunea acestor site uri .

Dar in fapt toate aceste site uri coopereaza cu fortele de aplicare a legii. Si cred ca asa si trebuie. Si nu este vorba doar de site urile retelelor sociale. Google este atat de intim interconectat cu Guvernul SUA. Google are de fapt relatii cu CIA. Are o relatie apropiata cu NSA. Google are intrare laturalnica pe care o face accesibila serviciilor secrete si FBI ului. Nu spun ca e ceva rau. Dar oamenii ar trebui sa fie constienti de acest lucru.

Dar va voi spune care e cel mai mare invadator al intimitatii: este telefonul mobil.

El a schimbat totul.Daca va ganditi la telefonul vostru mobil veti intelege ca reprezinta cea mai mare invazie a intimitatii petrecuta vreodata. In primul rand, el imi spune unde sunteti in fiecare minut al zilei. Imi spune cine va sunt prietenii, imi spune cine este imporatant pentru voi. Imi spune unde lucrati , imi spune unde locuiti, unde mancati, imi spune absolut tot ce am nevoie sa stiu despre voi. vezi interviul AICI
sursa:http://2blackjack1.wordpress.com/

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Post a Comment