VLADIMIR PUTIN VA AVEA ROLUL LUI HITLER in al treilea razboi mondial? E oare bine sa ne punem speranta in el in lupta impotriva ELITELOR?

Postat in ian. 02 2012 de catre costel

 

Al treilea razboi bate la usa. Cu asta sunt deja de acord chiar si multi dintre cei pe care-i putem incadra oriunde, doar la categoria anti sistem nu. Caci e aproape evident.

Iar in aceasta conflagratie Rusia va avea un rol extrem de important. Si multi dintre cei anti sistem au inceput sa-si cam puna astfel oarece sperante in Putin.

Mai mult, stim de implicarea Rusiei in razboi si din profetii. Iata de ce si multi dintre ortodocsi au inceput sa-si cam puna si ei nadejdea in acelasi pseudo tar.

O fi de bine insa cu acest personaj?

In primul rand sa nu uitam ca este un produs al SISTEMULUI. Si inca al unei componente sinistre a acestui SISTEM: bolsevismul …

Pentru cei ce inca n-au aflat, revolutia bolsevica a fost finantata si sustinuta din umbra de catre greii sistemului financiar bancar:

„The Money Masters” – un excelent documentar despre modul in care ROTHSCHILD si locotenentii lor stapanesc sistemul financiar-bancar mondial

Ca si revolutia national socialista …

NAZISMUL (partea 2): finantatorii si sustinatorii national-socialismului

Louis Thomas McFadden a platit cu viata pentru lupta sa impotriva FEDERAL RESERVE

Documentare celebre: „THE SOVIET STORY” (Povestea sovietelor), subtitrare in limba romana. O excelenta demonstratie a radacinii comune COMUNISM – NAZISM. Completari necesare

Adica cele doua teribile revolutii au fost finantate de catre componenta ELITELOR ce se ocupa cu banii. A urmat apoi:

“CADEREA COMUNISMULUI“, RUSIA, OLIGARHIE, EVREI, NOUA ORDINE MONDIALA

Miscare ghidonata tot de aceleasi ELITE. Cu ce scop? Simplu: pregatirea fazei urmatoare a edificarii NOII ORDINI MONDIALE gandita de stramosii lor acum peste 200 de ani:

ARTICOLUL ZILEI (15.12.2010): ORDINUL ILUMINAŢILOR – Problema evreiasca – parintele Victor Moise. COMPLETARI NECESARE

Au scapat oare ELITELE din mana Rusia de la Gorbaciov incoace? Nu cred. Cea mai buna dovada e faptul ca Rusia va implementa:

DOCUMENTUL TOTAL in RUSIA: Din 2012 CARD ELECTRONIC UNIVERSAL. Toate in unul: act de identitate, card bancar, cartela de autobuz, etc. …

Adica Rusia merge extrem de decisa pe fagasul trasat omenirii de catre marionetele satanei ce pregatesc terenul antihristului. Restul e un joc gigantic cu mega papusi ce-si joaca fiecare rolul. Roluri cumplite intr-un viitor razboi.

Aflam ca SUA si aliatii vor sa faca si sa dreaga in Iran si Siria, apoi ca rusii vor taman pe dos. Si la fel si China. Dar China scapat din mana ELITELOR? Desigur ca nu:

CHINA, sinistru laborator al NOII ORDINI MONDIALE

Dar isi joaca si ea rolul, fie ca e sau nu constienta …

Asadar fratilor, consider ca asistam la o noua cacialma dupa schema aplicata in timpul celui de al doilea razboi mondial. Ce aveam atunci? In linii mari comunistii, nazistii si “democratii”. Toti creatii ale ELITELOR si marionete ce si-au manat popoarele spre un macel cum n-a mai fost de cand e omul pe pamant. Ce au rezolvat? Formarea ONU (1945) a organismelor financiare mondiale din ce in ce mai centralizate: BANCA MONDIALA (1945), FMI (1944), apoi Uniunea Europeana,   CONSILIUL MONDIAL AL BISERICILOR, etc. Adica mici esentiale edificii ce au pregatit ani de zile temelia viitorului GUVERN MONDIAL.Tot cu aceasta ocazie s-a impartit planeta, pentru un interval prestabilit de 50 de ani, in doua blocuri, singurele “alternative” oferite omenirii …

Ce vor sa rezolve dupa cel de al treilea razboi mondial? Instaurarea GUVERNULUI MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE, singurul ce va aduce iubire si pace pe acest pamant.

Germania lui Hitler a avut in secolul trecut rolul tatucului nationalistilor. Mi-e teama ca acelasi rol il va avea acum Rusia …

Acesta ar fi dupa parerea mea jocul lui Putin. De aceea poate si manifestatiile impotriva sa:

Femei in sanii goi, cu cruci pictate invers pe ele, au protestat impotriva lui Putin in fata unei catedrale din Moscova scandand “Doamne, da-l jos pe tar!”

Ca sa creasca in ochii celor ce spera ca va conduce lupta impotriva ELITELOR, fiind extrem de clar ca revoltele sunt orchestrate din afara.

De ceea poate si face in Rusia un joc pe placul nationalistilor:

VIDEO: PUTIN si oligarhul EVREU Mihail Hodorkovski

Sa speram ca va evada din rolul sau? Deocamdata n-a dat nici un semn si sa nu uitam nici ca:

Bunicul lui Vladimir Putin a fost bucatarul lui Vladimir Lenin si apoi al lui Joseph Stalin

sursa:http://saccsiv.wordpress.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
VLADIMIR PUTIN VA AVEA ROLUL LUI HITLER in al treilea razboi mondial? E oare bine sa ne punem speranta in el in lupta impotriva ELITELOR? , 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Post a Comment