Genocidul Naţiunii Române, Planul Noii Ordini Mondiale pentru romanii

Postat in iun. 11 2011 de catre admin
Teoreticienii Noii Ordini Mondiale isi dezvaluie Planul pentru România, fara sa se mai ascunda! Acest articol terifiant nu este rodul unei minti bolnave, ci transpunerea acestui plan criminal la adresa românilor, ca parte a unei strategii la nivel global!
Întreținerea se scumpește cu 60% si mâncarea cu 20%? E încă bine!
De ce e bine? Pentru ca românii nu vând aproape nimic. Știu ca majoritatea românilor se plâng ca “tara nu produce”. Sigur, e rău ca tara nu produce. Dar cel mai rău e ca tara nu vinde! Obsesia pentru producție este dovada unei mentalități de țărani prosti, obișnuiți sa trăiască din ce cultiva in gradina, si sa vândă la piața ce le prisosește (daca mai rămâne ceva!).
O economie nu e susținuta însa de țărani. Ci de firme. Iar in orice firma, departamentul de vânzări câștiga mai bine decât departamentul de producție. Si amândouă ii depășesc cu mult pe nenorociții de la administrație si secretariat. Si e normal sa fie așa. Ce e valabil pentru o firma, e valabil si pentru o tara întreaga: tarile dezvoltate si-au mutat producția acolo unde e mai ieftin (de pilda in Malaiezia. Sau Filipine. Sau Taiwan. Sau China). Iar ele se ocupa doar cu controlul calității (adică cu biciuirea muncitorului chinez), cu integrarea produsului si mai ales, cu vânzarea lui. Fără marketingul american, economia chineza (de fapt, toți “tigrii” asiatici) dispare ca fumul!
In România însa, cel mai bine plătiți sunt exact putorile de bugetari. In preocupările poporului român, vânzarea si clientul sunt abia pe locul 4 (si ultimul). Pe primele 3 locuri sunt:
 1. Cum sa furam mai bine (de preferința de la stat sau daca nu, măcar de la patron. Exploatatoru’ dracului!). Ca oricât am fura noi amărăștenii, politicienii oricum fura mai mult.
 2. Cum sa mai lungim pauza de masa si sa plecam mai devreme, ca ne-au exploatat destul ăștia!
 3. Nimeni nu muncește in tara asta! Nenorociții! D-aia mi-au scăzut mie salariul!
Si va mai văitați ca a scăzut consumul alimentelor cu 20%? Pai, de unde bani? Iar mizeria crunta abia acum începe! Pana acum, de bine de rău, au fost bani de cheltuit.

Nivelul de trai al românilor va trebui sa scadă masiv!

Pentru ca asta merita românii: mizerie si frig. Pur si simplu, de atâta muncesc ei! Poporul român are cea mai scăzută productivitate din toata Europa. Sigur, firmele private românești sunt la nivel International (uneori chiar peste). Dar in sectorul privat lucrează doar 2 milioane de români (poate 3 milioane, daca ii punem si pe cei care muncesc la negru). E mult prea puțin! Marea majoritate a românilor sunt niște cerșetori nenorociți, care stau cu mana întinsa la stat.
Ei, de acum înainte or sa stea degeaba! Legea in România n-o mai face statul român. Nici Parlamentul, nici Guvernul, nici Președintele, nici tribunalele. Si, desigur, nici partidele pe care le votați voi! Toate astea sunt rahaturi. Legea in România o fac doar cei care mai baga bani in economia româneasca: adică patronii si FMI-ul. Nu va convine? Pai, sunteți liberi sa muriți de foame. Hehehe…

Muncitorii români trebuie exploatați la sânge!

Siguranța zilei de mâine trebuie sa dispară pentru români – si asta cat mai repede! Pentru ca economia româneasca sa fie competitiva si sa-si vândă produsele, preturile produselor românești trebuie sa scadă la jumătate, fata de cat sunt acum. Iar pentru ca preturile sa scadă, muncitorii români trebuie sa ajungă la disperare, sa lucreze pe salarii de mizerie. Asta va conduce la o schimbare profundă a economiei si a societății românești:
 • Salariul minim va fi dispărea. Salariul minim e o garanție ca un angajat nu va muri de foame. Iar oamenii care au o asemenea garanție, încep sa ardă gazul. Principala modalitate de plata a salariaților in orice economie flexibila, trebuie sa fie comisionul.
 • Consumul va scădea masiv si se va orienta către produsele ieftine si de proasta calitate. Firmele care trăiau din consumul populației, se vor reorienta către piața externa sau vor muri. Românii nu vor fi o piața de desfacere pentru multinaționale, cum urla socialiștii. Pentru că nimeni nu da BMW-uri pe gratis la cerșetori. Pentru cel puțin 50 de ani de acum înainte, românii vor rămâne doar o sursa de munca ieftina si prost pregătita.
 • Munca la negru si evaziunea fiscala vor exploda. Intr-o tara in care piața s-a prăbușit, iar statul iți ia 80% din cat câștigi, firmele vor fi obligate sa încalce legea, ca sa nu dea faliment. Iar firmele care vor lucra legal, vor exporta (tot legal profitul), in tari cu impozite mai mici. Rezultatul? bugetul de stat se va goli.
 • Sistemul de pensii va dispărea. Pensia a devenit un lux pentru români. Pensionarii se vor descurca fiecare cum poate.
 • Sistemul de sănătate de stat va da faliment si va fi înlocuit de cel privat. (Spitalele deja au început sa se închidă). Daca ai bani sa te tratezi, trăiești!. Daca nu…nasol de tine…
 • Sistemul de educație se va privatiza. Statul deja nu mai are bani sa-si plătească angajații, iar diplomele contează doar pentru stat. Românii vor învăța ca nu contează diploma: contează doar câți bani poți sa aduci intr-o firma.
 • Sindicatele vor fi exterminate. Salariații care vor îndrăzni sa-si întrebe patronii de drepturile lor, vor fi dați afara pe loc si vor dispărea in mod natural, in câteva luni. Pentru ca nu vor mai avea ce manca!
 • Politia impotentă va fi înlocuita cu patrulele cetățenești. Autoritatea statului va dispărea. Violența de strada va exploda. Ce s-a întâmplă acum in Grecia e doar începutul. Oamenii se vor apăra singuri, se vor judeca singuri și tot singuri își vor aplica pedepsele. Iar cea mai simpla va fi pedeapsa cu moartea.
Nu va place capitalismul sălbatic? Păi n-aveți de ales!

Numai bogații fac ce vor. Sărăntocii fac ce trebuie. Iar România, surpriza: e săraca! De fapt, e in faliment. Românii vor trebui sa se bata pe viața si pe moarte pentru bani si profit. Cine nu vrea, sau nu poate – adio! (vezi si articolul: 2011: România, ai intrat in anul morții)
Un cititor, Tibi, m-a întrebat pe blog de ce susțin desființarea salariului minim. I-am răspuns cinstit:
“Uite, ca sa fie mai clar pentru tine: tu ești o lămâie, da? sa zicem ca pe piața se cere limonada. Tu, ca lămâie, nu poți sa te faci de una singură limonadă. Atunci vii la mine si te vinzi. Eu te cumpăr (iți cumpăr forța de munca). Cu ce preț? cat mai ieftin, desigur! După care te bag in storcător si te storc. Pana nu mai rămâne nimic din tine. După care te arunc cat colo si cumpăr pe altcineva. Bineînțeles, cea mai mare parte a profitului obținut din vânzarea limonadei trebuie sa rămână la mine, nu la tine. De ce? pentru ca eu țin afacerea in viața, eu o dezvolt. Tu ești doar o lămâie stoarsa. Ești terminat. Nu mai prezinți nici o importanta pentru economie.

Nu-ti convine? cumpără-ți un storcător și fabrică și tu limonadă!”
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Post a Comment