Grupului Bilderberg: ACTA – Planul “B” pentru impunerea identitatii electronice.

Postat in iun. 11 2012 de catre costel

A 60-a intrunire a Grupului Bilderberg a avut, printre alte teme de implementat, si „Securitatea cibernetica”, care presupune acces monitorizat la Internet.

Neelie Kroes, insarcinata UE cu Agenda Digitala, a fost prezenta la intrunirea Bilderberg de la Chantilly, Virginia. De altfel, e nelipsita din 2005. Legea de cenzurare a Internetului – ACTA – nu merge ca „unsa” asa cum s-a sperat, dar exista si „planul B”: impunerea identitatii electronice! Aceasta presupune autentificarea cu o semnatura electronica pentru a capata acces la Internet.

Auxiliar, se prevede si o „capsula electronica”, care inregistreaza data si ora accesarii, memorand toate cautarile facute de utilizatori! Bilderbergii au hotarat ca acest experiment sa fie aplicat intai in Europa!

Internautii il numesc „semnul fiarei”, asociat cu identificare electronica si „profetit” de Biblie: „fara semnul fiarei – 666 – nu vei putea cumpara sau vinde nimic”! Elitistii, care cred in Marele Architect, se amuza punand in practica „apocalipsa”, sub numele de „comert verificabil”, care chiar contine benzile 666! Un alt participant la intrunirea Bilderberg a fost generalul american Keith Alexander, sef al departamentului de „razboi cibernetic” din cadrul NSA, in numele caruia se vrea cenzurarea Internetului. Sursa: enational.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Grupului Bilderberg: ACTA – Planul “B” pentru impunerea identitatii electronice., 10.0 out of 10 based on 1 rating

Post a Comment