Japonia a plătit 521 miliarde de euro pentru a nu fi scufundată prin tehnologia HAARP de oculta mondială

Postat in iul. 28 2011 de catre costel

Prim-ministrul japonez Naoto Kan a oferit 60 de trilioane de yeni japonezi (circa 521 miliarde euro) sindicatului mafiot din spatele lui Federal Reserve (familia Rockefeller & asociaţii lor oculţi francmasoni) imediat după ce Japonia a fost atacată cu tehnologia HAARP care ar fi fost folosită pentru devastatorul cutremur din martie 2011, precum şi pentru distrugerea centralei nucleare de la Fukushima. Această sumă imensă reprezintă o “taxă de protecţie” pentru ca muntele Fuji din Japonia să nu erupă (prin folosirea tehnologiei HAARP), ceea ce ar produce o erupţie vulcanică ce ar fi devastatoare şi ar pune capăt existenţei naţiunii japoneze, căci ar duce la scufundarea insulelor japoneze.

Pentru cei care încă nu cred că se poate folosi tehnologia HAARP pentru producerea de dezastre naturale, îi invităm să citească de pe site-ul oficial al Ministerului American al Apărării: http://www.defense.gov/Transcripts/Transcript.aspx?TranscriptID=674. Aici, fostul secretar de stat al Apăririi, William Cohen, afirma foarte clar în anul 1997 că: “(…) unele guverne ale lumii sunt angajate în acte de terorism prin modificarea climei, crearea cutremurelor şi a erupţiilor vulcanice, toate acestea fiind realizate prin folosirea undelor electromagnetice”.

Experţii de la Universitatea din Tokyo, precum şi experţii italieni au detectat semnale HAARP cu câteva ore înaintea cutremurului din 11 martie 2011 din Japonia.

Se suspectează că în spatele cutremurului devastator din martie 2011 din Japonia, a valurilor tsunami şi a terorii atomice de la centrala nucleară de la Fukushima s-ar afla senatorul american J.Rockefeller, precum şi “banda Bush” din guvernul Statelor Unite.

Întâlniri de taină între reprezentanţii lui Rockefeller şi un marcant politician japonez

Familia Rockefeller controlează corporaţia americană General Electric, cea care a fabricat reactoarele nucleare de la Fukushima. În plus, Kurt Campbell, asistentul secretarului de stat al SUA, acţionând ca agent al lui Rockefeller, s-a întâlnit pe 9 martie 2011 (cu 2 zile înainte de devastatorul cutremur) cu Ichiro Ozawa, politician japonez marcant, lider din umbră al Partidului Democratic Japonez (PDJ), partid aflat la putere în Japonia. În timpul întâlnirii, Campbell a promis că dacă Ozawa va renunţa la planurile sale de divizare a PDJ, procurorii japonezi vor înceta să-l mai hărţuiască penal. Lui Ozawa i-a mai fost promis şi controlul depozitelor de zeolit, material folosit pentru curăţarea deşeurilor radioactive. Mai trebuie amintit faptul că senatorul Rockefeller a scris odată o introducere într-o carte de-a lui Ozawa.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
  1. 1 Trackback(s)

  2. HAARP – Stiinta si tehnologia | Știri Necenzurate

Post a Comment