Lindsey Williams: „Noi date despre 2012”

Postat in oct. 15 2011 de catre costel

Ati auzit de Lindsey Williams? Daca nu, va lasam dvs. placerea de a da o cautare pe Google pentru a va face o idee despre acest personaj interesant, genial si …. extrem de controversat.

Iar acum un articol interesant pe care il supunem atentiei Dvs:

Din iunie de cand a publicat ultimele dezvaluiri Lindsey Williams,a intrat intr-un con de umbra, nu a mai furnizat nici un interviu, nu a mai aparut pe nicaieri. Insa l-am avut ca si substitut in previziuni si prognoze pe Clif High si al sau webbot.
In interviul de mai jos il avem insa pe Lindsey, revenit dupa aceasta perioada si motivandu-si absenta prin faptul ca cele aflate in ultimele luni l-au ingrozit si speriat atat de tare incat a simtit nevoia sa ramana in umbra si sa asimileze toate aceste informatii. In plus nu a vrut sa-si riste toti cei 35 de ani in care si-a construit reputatia, incepand cu prima data cand a spus cu exactitate in avans de caderea petrolului de la 147 de dolari la 50, aproape peste noapte. De data asta lucrurile par a fi si mai serioase. Insa precizez, in cazul lui nu e vorba nici de profetii, nici de speculatii, ci de informatii ce ii parvin de la surse direct implicate in ce se intampla planificat in lume. El si-a dezvaluit prima sursa abia dupa ce aceasta s-a stins din viata, anume Ken Fromm fost executiv la Atlanta Richfield.
Dupa o introducere prin care explica pe larg cum a ajuns el in posesia acestor informatii de-a lungul timpului, el trece la dezvaluirea ultimelor informatii culese pentru anul 2012.
Citez din interviu:
„2012 va fi cel mai ametitor si plin de evenimente an din ultimii 2000 de ani. Elita are o linie a timpului planificata in avans. Ea include ca pana la finele lui 2012 dolarul moare, desi asta nu inseamna ca nu va mai exista dolar.”
Si acum noile date:”Elita vrea sa creeze datorii uriase inainte de marea prabusire.”
Asta schimba putin datele problemei de vreme ce ne tot asteptam la o prabusire imineta a sistemului financiar. Se pare ca dupa noile dezvaluiri elita nu intentioneaza asta decat dupa ce indatoreaza pana la sange toate natiunile. Pana una alta totul se reduce la control.
Mie mi se pare un scenariu plauzibil pana acum.

„Elita vrea sa creeze aceeasi datorie precum o are Grecia in toate tarile inainte de prabusire, asta intre acum si finele anului 2012, dar am sa va ofer si solutii. Ei vor ca Grecia sa fie salvata in toate formele posibile pentru a creea o datorie atat de mare incat sa fie imposibila de platit. M-am consultat cu un analist in domeniul financiar si l-am intrebat cine din lumea asta ar vrea si ar fi atat de stupid sa cumpere obligatiuni grecesti cand stie ca tara va intra in default ? El mi-a raspuns: nu stiu Chapman de ce ar face cineva cu scaun la cap asa ceva, insa stiu de ce o fac ei. Pentru ca ei stiu ca Grecia va intra in default. Elita cumpara acele obligatiuni, pentru ca atunci cand Grecia va intra in default ei vor detine Grecia, pentru ca ei vor sa controleze natiuni intr-o Noua Ordine Mondiala si sub forma de Globalizare in cel mai despotic sens. Ei stiu ca banii dati Greciei nu se vor intoarce, insa stiu ca astfel ei vor detine si vor putea controla total tara.
Dar sa vedem in America, de ce lasa California care este deja falimentara sa intre intr-o astfel de postura oribila si sa se indatoreze in continu emitand acele titluri si obligatiuni pe care elita le cumpara ? Sa nu cumva cumparati asa ceva. Acesti bani sunt pentru ca aceste state, California si altele din Statele Unite sa ajunga in imposibilitate de plata si deci in default, iar apoi sa ajunga sub control total.
Cat despre orase, vor fi atat de multe care se vor declara falimentare ca nu va puteti imagina. Unele sunt deja, insa se urmareste agravarea si aducerea tuturor oraselor in aceasta ipostaza. Ele nu-si mai pot plati pensiile, pompierii, politia, pana cand vor fi indatorati pana in dinti.
De ce nimeni nu da default ? E intentionat.
Ei vor acelasi lucru cu toate bancile americane, insa nu acum. Vor astepta pana cand totul e asa indatorat. Datoria este o momeala. Toate bancile vor fi apoi detinute de elite. Ei vor confisca toate casele cu datorii la banci si care nu se mai pot achita. Sau le vor inchiria catre tine pe toata viata.
Pana la sfarsitul lui 2012 toate averile asigurate in bani de hartie vor fi pierdute. Fondurile de pensii, asigurarile, tot ce este pe hartie va fi pierdut.
Elitele nu au averile in hartie, ci in aur si argint si teren. Trebuie sa va asigurati bunurile imediat.
Elitele sunt in urma cu planul cu lumea araba cu 3 luni din cauza lui Gaddafi.
SUA va declara default pe datoria publica.
Pe 1 octombrie s-au vandut 727.000 Silver Eagle intr-o singura zi. Nu s-a intamplat niciodata in istorie. Pentru ca preturile acestor metale au fost coborate intentionat in aceasta perioada pentru a putea cumpara mai ieftin. Aurul va ajunge la 3000 dolari aproape peste noapte, iar argintul de la 75 la 100. Poate pretul mai ramane cateva saptamani asa jos pana cand vor cumpara mai mult, poate luni, insa probabil cateva saptamani.
Ajutoarele sociale si bonurile de masa nu vor fi taiate, chiar ani de zile, pana cand America va intra in default, poate 2-3 ani. Asta pentru ca elitele nu vor revolte pe strade si din cauza asta vor incerca sa evite asta cu aceste ajutoare sociale.
Nu va refinantati afacerile sau casele, nu luati imprumuturi pentru afaceri pentru ca nu le veti putea plati inapoi si veti trai pe viata platindu-va datoria.
Daca detineti o ferma sau o casa, sau afacere – trebuie sa aveti destul aur si argint in posesie de care nu stie nimeni, suficient ca sa va platiti taxele pentru 2-3 ani. Daca un stat sau oras va intra in default elitele vor controla totul acolo, asa ca daca nu va puteti plati taxele pentru 2-3 ani chiar daca nu aveti datorii, ei va vor confisca ce aveti din cauza taxelor. In America daca luati aur si argint luati doar monede facute in Statele Unite.
Odata ce aurul si argintul vor incepe sa creasca din nou vor creste astronomic, iar cand dolarul va incepe sa scada masiv nu se va mai opri.

Elita foloseste FRICA pentru a-si indeplini planul. Toate acele atacuri, toate acele abuzuri de pe aeropoarte, toate sunt folosite sa bage frica in oameni. Prezenta lui Obama in Denver in bucar, planeta X, toate astea fac parte din tactica fricii. Nu a existat un alt atac terorist de la 9/11 insa de atunci de foloseste frica in fiecare zi. Frica blocheaza creierul, deci ei vor ca tu sa nu mai gandesti, iar prin frica se ajunge acolo. Si asta se va accentua.
America va fi ca si Grecia in 3 ani.Exista o discordie majora intre elitele lumii momentan pentru ca nu toate planurile le-au iesit la timp si cum au dorit. Ei se urasc insa stau impreuna datorita aceleiasi motivatii. Ei au think tank-uri pentru orice. Si unul dintre acestea spune ca ceva de natura divina/spirituala se va intampla in 2012.
Elita are un program de Mesia al Diavolului planificat pentru 2012.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Post a Comment