NASA avertizează: Urmează o catastrofa terestră iminentă

Postat in iul. 02 2011 de catre costel

 

Agentia Spatiala Americana (NASA) a adat o nota interna catre toti angajatii pe care ii pregateste pentru o catasrofa terestra ce pare imediata si de neoprit. Ceva care ar putea sa genereze cutremure, eruptii vulcanice majore, inundatii, masive alunecari de teren, incalzire peste limitele admise, incendii de proportii apocaliptice etc.
Pe siteul NASA apare doar o confirmare a notei interne (un memo) care a fost preluat de la unul din angajati de catre publicatia on-line spaceref.com, specializat in astfel de situatii neprevazute sipericole care pot aparea din spatiul cosmic. Nota interna a generat suficienta panica, punandu-se, implicit, intrebarea: pentru ce se pregateste NASA atat de frenetic? Mai ales ca acest program este pus brusc in aplicare, dupa ce foarte multa vreme nu a existat un astfel de plan care sa-i puna in garda pe angajatii Agentiei, dar si pe familiile acestora. programul pare mai degraba desprins dintr-un film despre Sfarsitul Lumii decat de pe siteul oficial.
Iata si nota interna la care face referire spaceref:
NASA Internal memo: Family/Personal Preparedness Plan
SourceNASA History Division
Posted Friday, June 10, 2011
Subject: Family/Personal Preparedness Plan
From: HQ-NASA INC
Date: Friday, June 10, 2011
AGENCYWIDE MESSAGE TO ALL NASA EMPLOYEES:
Point of Contact: Darrius Lewis, Mission Support Directorate, NASA Headquarters, 202-358-0608, darrius.l.lewis@nasa.gov
Family/Personal Preparedness Plan
NASA is the only federal agency responsible for its people’s safety and well-being here on Earth and in space and has a longtime commitment to safety and emergency preparedness. Over the past year, Administrator Bolden has emphasized the importance of Family/Personal Preparedness for the entire NASA family. Family and personal preparedness plans are key to protecting our families and communities during potential emergencies such as fires, floods, earthquakes, hurricanes, tornadoes, terrorist attacks and other unforeseen catastrophes.
The most important assets in the successful completion of NASA’s mission are its people and their loved ones. The agency has developed a set of informational guides designed to prepare you, your families and pets for emergencies. These guides will provide you with step-by-step instructions on how to develop your Family Preparedness Plan.
All employees are encouraged to download these guides, prepare plans, and review them with your families. The agency has taken the steps to prepare our NASA family; now it is your personal obligation to prepare yourself and/or your family for an emergency.
To view Administrator Bolden’s video on family preparedness and to download your Family Preparedness guides, visit http://www.nasa.gov/
This notice is being sent agency wide to all employees by NASA INC in the Office of Communications at NASA Headquarters.
Mai multe informatii pe siteurile:
Spaceref.com precum si AICI si AICI
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
NASA avertizează: Urmează o catastrofa terestră iminentă , 1.0 out of 10 based on 1 rating


3 Responses to “NASA avertizează: Urmează o catastrofa terestră iminentă”

 1. Cineva (o cunostiinta) mi-a spus ca a fost in America in unul din orasele americane si a avut surpriza sa constate ca orasul parea oarecum pustiu. Asta pana a ajuns la mall-ul din oras care e unul din cele mai mari din lumea asta. A ramas socat sa constate ca aproape toata populatia orasului parea inghesuita acolo. Mai tarziu a aflat adevaratul rost al mall-urilor: elitele se pregatesc sa se retraga sub pamant. Cand intri intr-un mall esti total deconectat de ce-i afara, te poti simti la fel de bine si intr-un adapost subteran, n-ai contact cu exteriorul, ai aer conditionat, ai ce sa faci, ai restaurante, ai toalete, ai tot ce-ti trebuie si daca in difuzoarele din mall esti dirijat sa te indrepti catre casa intrucat s-a terminat programul o faci fara sa comentezi. La fel si intr-un adapost subteran imens. Mai ales ca daca ne uitam la clientii mall-urilor constatam ca acestia sunt cei cu bani care-si pot permite sa faca shoping in timp ce saracii „saliveaza” pe afara. Deci sa nu mai zica nimeni ca nu ne pregatesc conducatorii nostri pt 2012! Plus ca daca ne gandim la momentul aparitiei acestei crize financiare, 2007/2008 constatam ca atunci s-au prins liderii lumii ca trebuie sa faca CEVA! Asa ca parerea mea e ca banii n-au disparut pur si simplu ci sunt bagati (ingropati) in tot felul de proiecte secrete despre care se stie ca nu pot fi facute publice. Cum ar fi sa vezi o stire la televizor de genul: „guvernul tarii a luat hotararea sa mai construiasca un adapost de mari dimensiuni ce va putea adaposti aproape 10.000 de oameni pe o perioada de aproximativ 12 luni ca masura de protectie impotriva ciocnirii cu un corp ceresc anul viitor, proiect in valoare de 12 miliarde de euro, bani ce vor fi imprumutati de la FMI si BM si returnati de fraierii care vor ramane afara sa munceasca!: SIC!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 2. interesant ce spui tu aici dar scrie pe youtube Denver Airport si pune-ti intrebarea la ce vor folosii acelea!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 3. pamintul are mai mult the citeva milione de ani, chiar acum in 2012 se va alinia in spatiu….. , chiar acum dupa ce Hitlar a ucis mii si mii de oameni, chiar acum dupa ce am trecut dupa doua razboaie mondiale, chiar acum dupa ce trecem printr-o criza economica globala????? , sa fim seriosi, nu se va intimpla nimic, toate astea sint numai sa sperie lumea si sa se vada unde NASA isi cheltuiesc banii.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Post a Comment