Programul secret american Rex 84, dovada că ne asteapta un dezastru natural masiv

Postat in iul. 25 2011 de catre costel

Povestea începe în anul 1984, atunci când Oliver North, un ofiţer din armata americană, membru al Consiliului de Securitate Naţională al SUA, implicat mai târziu în scandalul Iran-Contra (vânzarea clandestină de arme Iranului, deşi era supus embargoului), este audiat în cadrul Congresului SUA. Jack Brooks, parlamentar democrat de Texas, îl întreabă pe ofiţerul North o întrebare care n-ar fi trebuit s-o pună: “Dle North, în munca dvs. de la NSC, nu vi s-a cerut niciodată să lucraţi asupra planurilor privind continuitatea guvernului în eventualitatea unui risc major?”

North, când i se pune această întrebare, îşi încrucişează mâinile şi se lasă pe spate, semn că această întrebare îi era extrem de incomodă. Acest lucru îl fac şi oficialii din spatele lui North, semn că parlamentarul Brooks a pus o întrebare ce nu trebuia s-o pună. Preşedintele comitetului senatorial a intervenit şi i-a sugerat lui Brooks să nu insiste pe o întrebare ce presupune lucruri top-secrete. Dar parlamentarul Brooks nu se lasă şi spune că a citit în presa locală faptul că NSC (adică Consiliul Naţional de Securitate) planifică suspendarea Constituţiei SUA în cazuri de urgenţă, ca de exemplu diverse riscuri majore. Ceea ce Brooks nu ştia era că guvernul american dezvoltase în secret programul Rex 84. Citim despre Rex 84 din Wikipedia:

“Rex 84 sau Readiness Exercise 1984 (Exerciţiul de pregătire 1984) era un scenariu dezvoltat de guvernul SUA pentru suspendarea Constituţiei Statelor Unite, declararea legii marţiale, plasarea comandanţilor militari la conducerea guvernului central şi local şi restrângerea drepturilor cetăţenilor americani care sunt văzuţi a fi o ameninţare la adresa securităţii naţionale, în eventualitatea în care preşedintele declară starea de urgenţă naţională.”

Oricum, parlamentarului Brooks i s-a pus pumnul în gură în cadrul acestor audieri, acest lucru putându-se observa şi din videoclipul de mai jos, tradus în exclusivitate “”:

Întrebarea care se pune este următoarea: de ce acest plan a apărut tocmai în anul 1984? Că doar şi până în anul 1984 ar fi existat destule situaţii în care preşedintele ar fi putut declara starea de urgenţă naţională. Cel mai probabil, planul Rex 84 a fost iniţializat datorită apariţiei unei ameninţări iminente la adresa SUA (şi, de ce nu, şi a lumii). Ce s-a descoperit în acea perioadă, de oficialii SUA s-ar fi speriat atât de tare? Să fi fost oare vorba de descoperirea planetei X, ştire apărută pe “Washington Post” pe 31 decembrie 1983:

Un corp ceresc mare, la fel de mare ca şi planeta-gigant Jupiter şi destul de aproape de Pământ, ce ar face parte din sistemul nostru solar, a fost descoperit în direcţia constelaţiei Orion, de către un telescop astronomic în infraroşu montat pe un satelit aparţinând SUA (IRAS).

Obiectul este unul misterios, astronomii neştiind dacă este vorba de o planetă, de o cometă gigantă, de o “protostea” care n-a reuşit să devină o stea, de o galaxie aflată în formare sau de de o galaxie învăluită în praf, astfel încât lumina nu poate să treacă dincolo de ea.

“Tot ce vă pot spune este că nu ştiu ce reprezintă”, a declarat Dr. Gerry Neugenbauer, astronomul-şef al Laboratorului California’s Jet Propulsion şi directorul Institutului Californian de Tehnologie.

Cea mai fascinantă explicaţie al obiectului ceresc misterios o reprezintă faptul că el ar reprezenta o planetă gigantică de gaz, la fel de mare ca şi Jupiter, aflată la o distanţă de 538 de unităţi astronomice (1 unitate astronomică = distanţa dintre Pământ şi Soare) faţă de Pământ. Această înseamnă că acest corp ceresc este cel mai apropiat obiect de Pământ, dincolo de planeta Pluto. “Dacă într-adevăr este atât de aproape, atunci el face parte din sistemul nostru solar”, a declarat Dr. James Houck, de la Centrul Universitar Cornell pentru Radiofizică şi Cercetare Spaţială, membru al echipei IRAS. “Dacă este atât de aproape, nu ştiu cum astronomii au putea-o s-o clasifice”, a mai declarat el.

Corpul misterios a fost observat de două ori. Prima observaţie a fost făcută atunci când satelitul a putut să observe cele mai reci corpuri din cer. Cea de a doua observaţie a fost realizată la 6 luni după prima, şi s-a observat că acest corp ceresc misterios nu s-a mutat din locul său din constelaţia Orion. “Aceasta sugerează faptul că nu poate fi o cometă, pentru că ar fi prea mare, iar ea s-ar fi mişcat”, a mai spus Houck.

Indiferent ce-ar fi, Houck spune că acest corp misterios are sub 40 de grade sub limita de “zero absolut”, adică 459 de grade Fahrenheit. Atunci când a fost observat prima dată, s-a speculat faptul că el s-ar putea îndrepta spre Pământ.

Culmea e că a doua zi această ştire a fost dezminţită. Probabil că s-a scăpat în presă ceva ce n-ar fi trebuit să se afle şi, dându-se seama de “greşeală”, au considerat ştirea ca fiind una falsă. Halal libertate a presei!

Vă puteţi întreba ce s-a întâmplat cu planul Rex 84 din anul 1984, cel privind continuitatea guvernării. Răspunsul îl avem în videoclipul de mai jos, din care deducem că acest plan a devenit unul ULTRASECRET, căci la el n-au acces nici măcar membrii Comisiei de Securitate Naţională din cadrul Camerei Reprezentanţilor al SUA! De ce să n-aibă acces? Ce detalii se pot ascunde acolo? Oare faptul că pe întreg teritoriul Statelor Unite se găsesc tot felul de încăperi şi tuneluri subterane, în care să ascundă elita americană? Să fie protejată de ce? De un dezastru natural iminent?

În videoclipul de mai jos (tradus în premieră “”), din anul 2007, Peter De Fazio, deputat de Oregon, se adresează guvernului american pentru ca membrii Comisiei de Securitate Naţională din cadrul Camerei Reprezentanţilor al SUA să aibă acces la planurile secrete privind continuitatea guvernării. Peter De Fazio se întreabă retoric cum ar putea ca americanii să aibă încredere în oamenii din guvern care ascultă telefoanele şi care aduc atingere libertăţilor civile?

În faţa cărui dezastru iminent se pregăteşte guvernul american? De ce, de exemplu, din 2009, s-a interzis accesul astronomilor şi oamenilor de ştiinţă la baza de date a asteroizilor şi a altor corpuri cereşti care se îndreaptă spre Pământ? Nu credeţi acest lucru? Citiţi următoarea ştire de pe site-ul Space.com:

“De 15 ani de zile, oamenii de ştiinţă au beneficiat de datele oferite de sateliţii americani cu privire la evenimentele naturale ce au loc în atmosfera Pământului; dar, de-acum înainte, acest lucru nu va mai fi valabil. O decizie recentă a armatei americane arată faptul că toate informaţiile culese de sateliţii americani cu privire la diverse obiecte care se îndreaptă spre Pământ nu vor mai fi făcute publice (…) Un om de ştiinţă familiar cu aceste date a declarat că “Ne uimeşte această schimbare bruscă de atitudine”.

Să vă mai spun o coincidenţă? Această decizie a fost luată de autorităţile americane în iunie 2009. Exact în iunie 2009, cometa Elenin a intrat în sistemul nostru solar, deşi descoperirea a fost anunţată abia în decembrie 2010 . Nu fac decât o simplă speculaţie, însă eu, cum v-am mai spus şi alte dăţi, nu cred în coincidenţe…

sursa: http://www.lovendal.net/wp52/programul-secret-american-rex-84-dovada-ca-un-dezastru-natural-masiv-ne-pandeste/

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)


One Response to “Programul secret american Rex 84, dovada că ne asteapta un dezastru natural masiv”

  1. interesant si buna aceasta informatie..dar nici eu nu cred in coincidente

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Post a Comment